Quick glaswisser met wandbevestiging

€ 33,00
2-3 weken
3 people are also interested
1 ontwerp:
Quick glaswisser met wandbevestiging / chroom/25x3x16,5cm lxbxh
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De Quick glaswisser met wandbevestiging is een praktisch design dat is ontworpen voor de Duitse fabrikant Decor Walther.

Zelfs een alledaags gebruiksvoorwerp kan aantrekkelijk worden vormgegeven. Dat laat Decor Walther ook hier duidelijk zien met de fraaie Quick - Glaswisser met wandbevestiging. De Duitse specialist in design voor de badkamer en het toilet heeft als filosofie dat bruikbaarheid en schoonheid altijd hand in hand kunnen én moeten gaan, en dat geldt ook voor zoiets eenvoudigs als een glaswisser.

Door na het douchen de glaswand droog te trekken, kan kalkaanslag aanzienlijk worden verminderd. Met de Quick - Glaswisser met wandbevestiging wordt het een fluitje van een cent om deze handeling tot een vast ritueel na het douchen te maken. De wisser heeft een breedte van 25 cm, waarmee hij makkelijk in het gebruik is en eenvoudig de hoekjes kan bereiken. De Quick is uitgevoerd in hoogglans chroom en kan met het bijgeleverde ophangsysteem aan de wand worden bevestigd. Het rubberen wisblad is van hoge kwaliteit en garandeert een lange levensduur, zelfs bij dagelijks gebruik. Door de strakke vormgeving is de glaswisser een fraai accessoire in de badkamer, die zijn functionaliteit binnen de kortste keren zal bewijzen.


Productdetails
Artikel-ID 239754
Fabrikant Decor Walther
Designer Jasper Startup
Collectie Decor Walther Quick
Kleurenchroom
Materiaalchroom
AfmetingLengte: 25cm
Breedte: 3cm
Hoogte: 16.5cm

Technische productdetails
Documenten

Levering & Retouren
2-3 weken
Wijze van levering: Standaard
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews