Stone WPB reservoir van watjes

€ 66,00
2-3 weken
0 people are also interested
1 ontwerp:
Stone WPB reservoir van watjes / wit/mat/h x Ø 17x7cm
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De Stone WPB reservoir van watjes werd ontworpen en vervaardigd door fabrikant Decor Walther.

Na de oprichting van een bescheiden werkplaats in Frankfurt in 1973, besloot Harald Walther zijn productenreeks uit te breiden en gediversifieerd te werken bij het produceren van handgrepen en toebehoren voor het vervaardigen van badkameraccessoires.

De producten die door het bedrijf werden gemaakt, waren uitzonderlijk, omdat ze allemaal bestand waren tegen roest en vocht. Dat garandeerde dat, eenmaal in de voor hen bestemde omgeving geplaatst, de producten heel lang houdbaar bleven. Zo populair waren de producten die het bedrijf vervaardigde, dat het gamma exponentieel groeide en zich uitbreidde tot ver buiten de grenzen van Duitsland.

De Stone WPB - Houder voor watjes is volledig opgebouwd uit minerale gietstukken. In één oogopslag is het mogelijk om te zien wanneer de dispenser opnieuw moet worden aangevuld. Het apparaat meet 26 x 8 x 13,5 cm en kan gemakkelijk worden gereinigd en onderhouden, dankzij de materialen die voor de productie ervan zijn gebruikt. Daardoor blijft het gedurende vele jaren goed.

Andere items in de Stone-collectie omvatten een zeepschotel, handdoekenrek en een tissuedoos, allemaal perfect om er prachtige combinaties mee te maken. Verkrijgbaar bij AmbienteDirect.


Productdetails
Artikel-ID 239871
Fabrikant Decor Walther
Designer Maiken Walther
Collectie Decor Walther Stone
Kleurenwit/mat
Materiaalmineraal-gieterij
AfmetingHoogte: 17cm
Doorsnee: 7cm

Levering & Retouren
2-3 weken
Wijze van levering:
Standaard
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews