Logo

Tafelgrill

€ 249,00
1 week
1 ontwerp:
Tafelgrill / wit / h x Ø 17x30cm

Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland

Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving
De Eva Solo - Tafelgrill werd in-house voor de Deense fabrikant Eva Solo ontworpen.

Het is een unieke tafelbarbecue met een modern design en eenvoudig demonteerbare delen. Het functionele en tijdloze ontwerp komt in elk interieur en op elke tafel goed tot zijn recht. Het stijlvolle keukenapparaat stelt u in staat om de lekkerste barbecuegerechten te bereiden. Op barbecuevrije dagen kan de buitenste kom bovendien als slakom of saladekom worden gebruikt. U verwijdert daartoe gewoon de houder en de grill.

De buitenste kom van de Eva Solo - Tafelgrill is gemaakt van porselein. De grill en de kolenbak zijn vervaardigd uit roestvrij staal. De compacte tafelgrill heeft een diameter van 30 cm en is voorzien van een handige stalen handgreep, zodat u deze voor of na gebruik gemakkelijk kunt verplaatsen. Zowel de buitenkom, de grill als de kolenbak kan in de vaatmachine worden gereinigd.

Een barbecue wordt een feest met deze Eva Solo - Tafelgrill, waar twee personen heerlijk aan kunnen zitten. U slaagt bij AmbienteDirect ook voor Eva Solo grillbestek, een Tray dienblad, een set glazen kommen en een glazenset voor een complete en smaakvolle aankleding. U kunt ook kiezen voor een kolengrill of gasgrill van het Deense merk.

Productdetails
Artikel-ID 169014
Fabrikant Eva Solo
Designer Eva Solo
Collectie Eva Solo Grill
Kleuren wit
Materiaal porselein, edelstaal, hout
Afmeting Hoogte: 17cm
Doorsnee: 30cm
Gewicht 4kg

Levering & Retouren
1 week
Wijze van levering: Standaard
14 dagen terugkeerbeleid

Selecteer ontwerp:


Tafelgrill

wit / h x Ø 17x30cm

1 week
€ 249,00
1 week
Wijze van levering: Standaard
Wij voeren alle artikelen van dit merk. Kunt u een artikel niet vinden of u wenst een individuele aanbieding, stuur ons dan een aanvraag.  
Soortgelijke producten