Lampadina - Gloeilamp LED E27 2W => 15W

€ 27,00
OVP € 30,00
-10%
1-2 weken
6 people are also interested
1 ontwerp:
Lampadina gloeilamp LED E27 2W => 15W / transparant/2700K/200lm/2W
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De sierlijk gevormde Lampadina - Gloeilamp LED E27 2W => 15W is ontworpen voor fabrikant Flos.

Toen Achille Castaglioni zijn minimalistische Lampadina tafellamp ontwierp, was de vorm en het uiterlijk van deze fraaie Lampadina - Gloeilamp LED E27 2W => 15W één van de onderscheidende stijlelementen. Deze lamp heeft een grote E27-fitting en zou dus in principe door elke andere lichtbron met E27-fitting kunnen worden vervangen. Echter, daarmee zou u afbreuk doen aan het uiterlijk en de artistieke visie van Castaglioni. In eerste instantie werd de geliefde Lampadina tafellamp ontworpen met een gloeilamp als lichtbron. Nu gloeilampen niet langer meer gemaakt worden, lag er voor designleveranciers als Flos een grote uitdaging. Alle designgloeilampen moesten ze opnieuw laten maken in moderne en milieuvriendelijke uitvoeringen. Deze Lampadina - Gloeilamp LED E27 2W => 15W heeft nog steeds het uiterlijk van de oorspronkelijke gloeilamp die Castaglioni voor ogen had. Hij is echter veel energie-efficiënter en verbruikt ongeveer 2kWh per 1000 uren. Hij is gemaakt van hoogwaardig glas en ontworpen om u langere tijd van sfeervolle en heldere verlichting te voorzien.

Heeft u nog meer designlampen waarvoor u moderne lichtbronnen zoekt? In het assortiment van AmbienteDirect vindt u per leverancier en per designlamp milieuvriendelijke alternatieven die wij voor u op voorraad houden.


Productdetails
Artikel-ID 287234
Fabrikant Flos
Kleurentransparant
Materiaalglas

Technische productdetails
2kW / 1000 h

Levering & Retouren
1-2 weken
Wijze van levering: Standaard
30 dagen terugkeerbeleid

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Het past

  • GoudGoud
  • Grijs
  • Wit
  • KoperkleurigKoperkleurig
Vibia
Flamingo 1510 LED pendellamp
2-3 weken
F
vanaf € 1.179,00
OVP € 1.339,00
-12%