90° wandlamp

€ 309,00
OVP € 365,00
-15%
1-2 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
90° wandlamp / messing/40x15x15cm bxhxd
of direct naar

Productbeschrijving

De 90° wandlamp is ontworpen door Frama Studio voor het merk Frama. Het Deense merk ontwerpt verlichting waarbij de materialen voor zichzelf spreken en zo weinig mogelijk is veranderd aan de oorsprong. Dat geldt ook voor deze prachtige wandlamp. De lamp trekt aandacht door zijn eenvoudige en elegante design. Het minimalistische design in combinatie met het sterke geometrisch karakter maken de lamp tot een aanwinst voor uw interieur. De ruimte op het frame biedt u ook de mogelijk om de lamp als nachtkastje of in de hal te gebruiken.

De lamp is stoer en tegelijkertijd luxueus door het materiaal. Het glanzende metaal zorgt ervoor dat het licht op een subtiele wijze wordt weerkaatst. De 90° wandlamp geeft een warm wit licht en het licht verspreidt zich naar alle kanten. Opvallend in zijn eenvoud is het een lamp die niet snel verveelt. De 90° wandlamp is uitgevoerd in metaal en de fitting van lamp en schroeven zijn in dezelfde kleur uitgevoerd. De lamp heeft een breedte van 40 cm, een diepte van 15 cm en hij is 15 cm hoog. Het zwarte snoer heeft een lengte van 250 cm. Een geschikte lampbol met E27-fitting kan besteld worden onder Accessoires.


Productdetails
Artikel-ID 268058
Fabrikant Frama
Designer Frama Studio
Kleurenmessing
Materiaalaluminium of messing
AfmetingBreedte: 40cm
Hoogte: 15cm
Diepte: 15cm
Kabellengte: 250cm
Gewicht1.9kg

Technische productdetails
Lichtmiddel1x LED-Peer E27/7W - exclusief
KeurmerkVDE-keurmerk VDE-keurmerk
Italiaans keurmerk Italiaans keurmerk
IsolatieBeschermklasse I Beschermklasse I
BeschermklasseIP20
Verdere eigenschappenLamp met EU-stekker Lamp met EU-stekker

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Het past

  • Grijs
  • Beige
  • Rood
  • GoudGoud
Audo
Offset 2-zitsbank
2 weken
vanaf € 2.249,00
OVP € 2.550,00
-12%