B611 super-elliptische tafel 135cm 135x90x72cm

€ 2.199,00
4-6 weken
7 people are also interested
1 ontwerp:
B611 super-elliptische tafel 135cm 135x90x72cm / wit/laminaat met aluminium rand/onderstel staal verchroomd/135x90x72cm lxbxh
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De moderne B611 - Super-elliptische tafel 135 cm is door de designers Piet Hein, Arne Jacobsen en Bruno Mathsson voor Fritz Hansen ontworpen.

De trendy tafel maakt deel uit van een collectie designtafels, die verschillen in maat en materiaal. Het ingenieuze ontwerp van de stijlvolle tafel is gebaseerd op een oplossing van ontwerper Piet Hein voor een verkeersprobleem bij Sergels Torg in Stockholm: een super-elliptische rotonde. De tafel heeft geen begin en geen einde. Het is daarmee een democratisch meubelstuk, waar iedereen een gelijke positie heeft. Het is een perfecte tafel voor in de eetkamer, een cafetaria, conferentiezaal of seminarruimte.

Het ovalen tafelblad van de B611 - Super-elliptische tafel 135 cm is gemaakt van kunststof en heeft een toplaag van houtfineer of grijs of wit plastic. De poten zijn van verchroomd staal. De eivormige tafel heeft een lengte van 135 cm, een breedte van 90 cm en een hoogte van 72 cm.

De B611 - Super-elliptische tafel 135 cm is het kleinste model uit de serie elliptische tafels van Fritz Hansen. U vindt bij AmbienteDirect ook de modellen B612 tot B619 met lengtes van 150 tot 240 cm. Ongeacht de maat van het langwerpig ronde tafelblad, past dit designmeubel harmonieus in uw interieur.


Productdetails
Artikel-ID 223362
Fabrikant Fritz Hansen
Designer Arne Jacobsen , Bruno Mathsson , Piet Hein
Collectie Fritz Hansen Superellipse
Kleurenwit/laminaat met aluminium rand
Materiaalaluminium, hout, staal
AfmetingLengte: 135cm
Breedte: 90cm
Hoogte: 72cm

Technische productdetails
Documenten

Levering & Retouren
4-6 weken
Wijze van levering: Levering tot aan de voordeur

Levering tot aan de voordeur:
 

Inbegrepen
  • Volgen van zendingen
  • Telefonische overeenkomst over de leveringsdatum
  • Levering aan de voordeur

Niet inbegrepen:
  • Transport in uw woning
  • Verwijdering van verpakkingen en pallets
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".