B614 superelliptische tafel 240x120x72cm

€ 3.599,00
4-6 weken
3 people are also interested
1 ontwerp:
B614 superelliptische tafel 240x120x72cm / wit/laminaat met aluminium rand/onderstel staal verchroomd/240x120x72cm lxbxh
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De B614 - Super-elliptische tafel 240 cm werd door Arne Jacobsen, Piet Hein en Bruno Mathsson voor Fritz Hansen ontworpen.

Deze tafel is letterlijk en figuurlijk een echte topper. Niet alleen het bijzondere elliptische ontwerp is subliem, maar ook de grote afmeting van de tafel maakt hem zeer speciaal. Het ontwerp is het resultaat van drie grote namen in de designwereld. De inspiratie voor het model kwam van Piet Hein, na het zien van een super-elliptische verkeersrotonde in Stockholm. Het eindresultaat was een serie elegante tafels in verschillende formaten. De B614 heeft de mooie ovale vorm en is geschikt voor een flink aantal gasten, maar is ook een perfecte vergadertafel.

De B614 - Super-elliptische tafel 240 cm is een onderdeel van een hele serie harmonieuze tafels in verschillende maten en uitvoeringen. Het elegante onderstel is gemaakt van verchroomd staalbuis. De bladen zijn uitgevoerd met toplaag van wit of grijs kunststof, of houtfineer met een rand van aluminium. De tafel heeft een lengte van 240 cm, een diepte van 120 cm en is 72 cm hoog. Vind u de tafel toch iets te groot, of heeft u liever een ronde of rechthoekige tafel? Bij AmbienteDirect vindt u nog meer tafels uit deze serie van Fritz Hansen.


Productdetails
Artikel-ID 223544
Fabrikant Fritz Hansen
Designer Arne Jacobsen , Piet Hein , Bruno Mathsson
Collectie Fritz Hansen Superellipse
Kleurenwit/laminaat met aluminium rand
Materiaalstaal, aluminium, laminaat of fineer
AfmetingLengte: 240cm
Breedte: 120cm
Hoogte: 72cm

Technische productdetails
Documenten

Levering & Retouren
4-6 weken
Wijze van levering: Levering tot aan de voordeur

Levering tot aan de voordeur:
 

Inbegrepen
  • Volgen van zendingen
  • Telefonische overeenkomst over de leveringsdatum
  • Levering aan de voordeur

Niet inbegrepen:
  • Transport in uw woning
  • Verwijdering van verpakkingen en pallets
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".