Next 142 - Salontafel

€ 891,00
4-6 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Next 142 - Salontafel / aluminium/gepolijst/H 63cm / Ø 60cm/voet: Ø 35cm
of direct naar

Productbeschrijving

De Next 142 - salontafel werd ontworpen door Paola Navone voor de Italiaanse fabrikant Gervasoni.

De Next 142 - salontafel is een opvallende verschijning die uw huiskamer of commerciële zithoek een elegante uitstraling geeft. Deze salontafel is volledig gemaakt van gietaluminium en heeft een doorsnede en hoogte van respectievelijk 62 en 60 cm. U kunt deze exclusieve salontafel voortreffelijk combineren met andere designs van Paola Navone zoals de Brass 96 hanglamp.

De Italiaanse ontwerpster Paola Navone studeerde in 1973 af als architect en ontwikkelde zich sindsdien als product- en interieurdesigner, architect, artistiek directeur, consultant en docent. Daarnaast heeft Paola Navone een sterke band met Azië. Zo reisde zij als consultant op het gebied van industriële ontwikkeling voor de VN in de Filippijnen, Indonesië, Maleisië en Thailand. Zij heeft ook een periode in China gewoond waar zij als designer samenwerkte met het retailmerk Joyce. Paola Navone ontving de Osaka International Design Award en de Elle Deco International Design Award. Het Architektur & Wohnen Magazine riep haar in 2000 uit tot designer van het jaar.

AmbienteDirect heeft een uitgebreid assortiment aan exclusieve designartikelen op het gebied van meubeldesign, verlichting en woonaccessoires van internationale ontwerpers en designlabels.


Productdetails
Artikel-ID 251369
Fabrikant Gervasoni
Designer Paola Navone
Collectie Gervasoni Next
Kleurenaluminium/gepolijst
Materiaalgietaluminium
AfmetingHoogte: 63cm
Doorsnee: 60cm
Gewicht14kg

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Uit dezelfde collectie

  • ZilverZilver
Gervasoni
Next 144 - Salontafel
4-6 weken
€ 786,00
  • ZilverZilver
Gervasoni
Next 147 bijzettafel H 45cm
4-6 weken
€ 569,00