Eclipse Ellipse LED wandlamp

€ 1.478,00
1-2 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Eclipse Ellipse LED wandlamp / wit/2700K/1130lm/CRI97/Ø 60cm
of direct naar

Productbeschrijving

De Eclipse Ellipse LED - Wandlamp werd ontworpen door Ingo Maurer voor de fabrikant Ingo Maurer.

Het ontwerp van deze fraaie lamp is gebaseerd op een maansverduistering. De naam van de lamp verwijst daar dan ook naar. Het model is gemaakt van staal en aluminium. Deze materialen zijn duurzaam en gemakkelijk in het onderhoud. De lamp heeft een doorsnede van 60 cm.

In de armatuur kunt u een lichtmiddel uit de energieklassen A tot en met F plaatsen. Een lamp uit energie-efficiëntieklasse A++ is standaard bij de levering inbegrepen, waardoor u de lamp meteen in gebruik kunt nemen. U kunt de Eclipse Ellipse LED - Wandlamp aansluiten op een elektriciteitsnet van 220 tot 240 V. Dit kan heel eenvoudig met behulp van de Europese stekker waarmee de lamp uitgerust is. Bovendien is de lamp voorzien van een dimmer. Zo kunt u de hoeveelheid licht aanpassen aan de sfeer in de ruimte.

Ingo Maurer is een Duitse ontwerper die zijn eigen studio heeft opgericht. Hij richt zich met name op verlichting en concentreert zich op de industriële stijl. De talentvolle designer heeft onder andere de Georg Jensen Prize en de Compasso d'Oro achter zijn naam staan.


Productdetails
Artikel-ID 177933
Fabrikant Ingo Maurer
Designer Ingo Maurer und Team
Kleurenwit
Materiaalstaal, aluminium
AfmetingDoorsnee: 60cm

Technische productdetails
Lichtmiddel1x LED-Unit FIX/12W - inclusief
Deze armatuur bevat ingebouwde LED-lampen. In de armatuur kunnen de LED-lampen niet worden vervangen.
Verdere eigenschappenLamp met EU-stekker Lamp met EU-stekker

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Het past

  • ZilverZilver
  • Zwart
ClassiCon
Tube Light - Vloerlamp
2-3 weken
F
vanaf € 899,00
OVP € 989,00
-9%