Oop's 1 wandlamp

€ 339,00
1-2 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Oop's 1 wandlamp / wit/BxHxT 40x130x30cm
of direct naar

Productbeschrijving

De Oop's 1 wandlamp werd ontworpen door Ingo Maurer voor het merk Ingo Maurer. Maurer raakte op jonge leeftijd gefascineerd door lampen. Hij was oorspronkelijk werkzaam in de grafische industrie, maar in 1963 opende hij een atelier in München. Daar creëerde hij voornamelijk bijzondere verlichting. Het label waarop Maurer zijn lampen uitbracht, heette in eerste instantie Design M. Later wijzigde hij dit in zijn eigen naam. De Oop's 1 wandlamp verscheen in de lente van 2019. Hij behoort tot de laatste producten waar Maurer aan werkte, want de designer overleed in oktober van dat jaar.

De Oop's 1 wandlamp is gemaakt van papier en kunststof. Met een hoogte, breedte en diepte van 130 x 40 x 30 cm is het een niet te missen lichtbron. U bevestigt de lamp aan de wand middels een stalen frame. De vormgeving van de kap zorgt voor een gespreid lichtspel. Een E27-gloeilamp wordt in de armatuur die zich onderin bevindt aangebracht. Deze gloeilamp dient u apart te bestellen. De Oop's 1 wandlamp heeft een 200 cm lange stroomkabel, die is voorzien van een schakelaar. Gebruik bij het schoonmaken een plumeau of droge doek. De Oop's-serie bevat een vergelijkbare muurlamp met een kleiner ontwerp.


Productdetails
Artikel-ID 177928
Fabrikant Ingo Maurer
Designer Ingo Maurer und Team
Collectie Ingo Maurer Oop's
Kleurenwit
Materiaalpapier
AfmetingBreedte: 40cm
Hoogte: 130cm
Diepte: 30cm

Technische productdetails
Lichtmiddel1x LED-Peer E27/5W - exclusief (s.v.p. onder Accessoires meebestellen)
Verdere eigenschappenLamp met EU-stekker Lamp met EU-stekker
Documenten

Reviews

Selecteer accessoires
Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Uit dezelfde collectie

  • Wit
Ingo Maurer
Oop's 2 wandlamp
1-2 weken
€ 315,00