Caché 155 hanglamp S

€ 539,00
2-3 weken
0 people are also interested
1 ontwerp:
Caché 155 hanglamp S / zwart/diffusor geplisseerd PVC/HxØ 21x20cm
of direct naar

Productbeschrijving

De Caché 155 hanglamp S is ontworpen door Ludovica en Roberto Palomba voor het merk Le Klint. Caché betekent in het Frans verborgen. Onder de zwart metalen kap bevindt zich een tweede, witte kap van geplooid kunststof. De stijlvolle, met de hand gevouwen binnenste lampenkap is vrijwel onzichtbaar samengesmolten in het moderne design.

De Caché 155 hanglamp S is een toonbeeld van ambachtelijk handwerk. De lamp verspreidt een warme, neerwaartse gloed en staat perfect als spot boven een tafel in de eetkamer, woonkamer of loungeruimte. De hoeken, randen, hoogte en diepte van de plooien in de lampenkap creëren een bijzonder spel van licht en schaduw. De Caché 155 hanglamp S heeft een gelakt stalen kap en een kunststof diffusor. De armatuur heeft een E27-fitting. Een geschikte lampbol kunt u onder Accessoires mee bestellen.

De Caché 155 hanglamp S past vanwege zijn tijdloze elegantie zowel in een klassiek als modern interieur. De hanglamp is 21 cm hoog en heeft een diameter van 20 cm. De zwarte kabel heeft een lengte van 300 cm om de lamp op elke gewenste hoogte op te hangen. De hanglamp is verkrijgbaar met een zwarte of grijze kap. De Caché 155 hanglamp S van Le Klint maakt deel uit van de Caché-collectie met verschillende hanglampen, vloerlampen en bureaulampen die bij AmbienteDirect verkrijgbaar is.


Productdetails
Artikel-ID 257457
Fabrikant Le Klint
Designer Aurélien Barbry
Collectie Le Klint Caché
Kleurenzwart/diffusor geplisseerd PVC
Materiaalstaal, messing, PVC
AfmetingHoogte: 21cm
Doorsnee: 20cm
Kabellengte: 300cm
Doorsnee lampenkap: 20cm

Technische productdetails
Lichtmiddel1x LED-Peer E27/2W - exclusief
Documenten

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Uit dezelfde collectie

  • Zwart
Le Klint
Caché 155 hanglamp XL
2-3 weken
€ 879,00
  • Zwart
Le Klint
Caché 155 hanglamp M
2-3 weken
€ 699,00
  • Zwart
Le Klint
Caché 355 vloerlamp
2-3 weken
€ 1.059,00