Shibui 286 wandlamp

€ 879,00
2-3 weken
0 people are also interested
1 ontwerp:
Shibui 286 wandlamp / wit, zwart/hxd 20x25cm/met E14-fitting
of direct naar

Productbeschrijving

De Shibui 286 wandlamp werd ontworpen door designer Søren Refsgaard voor het merk Le Klint. Deze Deense ontwerper studeerde in 2003 af aan het Design Seminariet en begon in dat jaar ook met zijn eigen ontwerpstudio in Kopenhagen. Hij ontwerpt vooral verlichting, meubelen en accessoires voor in huis. Refsgaard laat zich sterk beïnvloeden door de Scandinavische traditie van eenvoud en functionaliteit, al laat de Shibui lampenfamilie ook zien dat hij andere invloeden uit landen als Japan zeker niet schuwt. In tegendeel; hij is een van de ontwerpers die bewijzen dat de Scandinavische en Japanse tradities heel goed samengaan.

De Shibui 286 wandlamp hoort tot de Shibui lampenfamilie, die zich onderscheidt door een lampenkap die doet denken aan een papieren lantaarn. Deze lampenkap is echter niet van kwetsbaar papier, maar van stevig kunststof, dat als papier is gevouwen. Een stalen ring aan de onderzijde geeft de kap zijn lantaarnvorm. De wandlamp heeft een armatuur van staal. De lamp is 20 cm hoog en 25 cm diep. De lampenkap heeft een diameter van 25 cm. U monteert hem eenvoudig met het wandplaatje aan de muur. Het snoer is 180 cm lang. De Shibui 286 wandlamp zorgt voor zen in elk eigentijds interieur en is ook verkrijgbaar als hanglamp en als vloerlamp. De wandlamp heeft een E14-fitting.


Productdetails
Artikel-ID 271037
Fabrikant Le Klint
Designer Søren Refsgaard
Collectie Le Klint Shibui
Kleurenwit, zwart
Materiaalkunststof, staal
AfmetingHoogte: 20cm
Diepte: 25cm
Kabellengte: 180cm
Doorsnee lampenkap: 25cm

Technische productdetails
KeurmerkCE-keurmerk CE-keurmerk
IsolatieBeschermklasse II Beschermklasse II
BeschermklasseIP20
Verdere eigenschappenLamp draaibaar Lamp draaibaar
Documenten

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".