Shibui 386 vloerlamp hoogte verstelbaar

€ 1.259,00
2-3 weken
0 people are also interested
1 ontwerp:
Shibui 386 vloerlamp hoogte verstelbaar / wit, zwart/H x Ø: 110-144x31cm/met E27-fitting
of direct naar

Productbeschrijving

De Shibui 386 vloerlamp hoogte verstelbaar werd door Søren Refsgaard voor het merk Le Klint ontworpen. De jonge Deense designer Søren Refsgaard heeft een voorliefde voor de designlampen uit de jaren 1950, maar ook voor traditionele Japanse verlichting. In zijn Shiui-collectie weet hij beide te combineren tot iets wat in veel interieurs en woonstijlen gaat passen. Deze stijlvolle Shibui 386 vloerlamp hoogte verstelbaar past erg goed bij de hanglampen en wandlampen uit dezelfde serie. De naam Shibui is goed gekozen. Het is het Japanse woord voor een schoonheid dat niet al te veel hoeft op te vallen.

De Shibui 386 vloerlamp hoogte verstelbaar staat gemonteerd op een platte en ronde voet met een doorsnede van 31 cm. De lampenstandaard is niet in het midden van de voet gemonteerd, maar juist decentraal. Dit geeft het totale ontwerp van de Shibui 386 vloerlamp hoogte verstelbaar een fysieke én visuele balans. De voet, de draagstang en de dwarstang waaraan de lampenkap vast zit, zijn alle gemaakt van topkwaliteit staal, voorzien van een donkergekleurde coating. Deze lamp heeft een breedte van 46 cm. U kunt de standaard in hoogte verstellen. De minimale hoogte is 110 cm; de maximale bedraagt 144 cm. Het snoer is 200 cm lang. De lampenkap heeft een doorsnede van 31 cm. De stof van de lampenkap is met de hand gevouwen en bestaat uit kunststof. De vloerlamp weegt 15 kg en heeft een E27-fitting.


Productdetails
Artikel-ID 271038
Fabrikant Le Klint
Designer Søren Refsgaard
Collectie Le Klint Shibui
Kleurenwit, zwart
Materiaalkunststof, staal
AfmetingHoogte: 144cm
Doorsnee: 31cm
Kabellengte: 200cm
Doorsnee lampenkap: 28cm
Doorsnee voet: 31cm
Gewicht15kg

Technische productdetails
KeurmerkCE-keurmerk CE-keurmerk
IsolatieBeschermklasse I Beschermklasse I
BeschermklasseIP20
Verdere eigenschappenLamp met EU-stekker Lamp met EU-stekker
Lamp in hoogte verstelbaar Lamp in hoogte verstelbaar
Lamp draaibaar Lamp draaibaar
Documenten

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Uit dezelfde collectie

  • Wit
Le Klint
Shibui 186 hanglamp
2-3 weken
vanaf € 579,00
  • Wit
Le Klint
Shibui 286 wandlamp
2-3 weken
€ 879,00