Colibrì LED vloerlamp

€ 979,00
OVP € 1.226,00
-20%
2-4 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Colibrì LED vloerlamp / zwart/geanodiseerd/h x Ø 170x2,5cm/3000K/1000lm
of direct naar

Productbeschrijving

De Colibrì LED vloerlamp werd door Emiliana Martinelli voor het merk Martinelli Luce ontworpen. Emiliana Martinelli is de dochter van de oprichter van Martinelli Luce. Ze is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, maar is ook sterk betrokken bij het ontwikkelen van nieuwe productlijnen. De Colibrì-collectie, waartoe deze Colibrì LED vloerlamp behoort, is een van haar geesteskinderen. Elke lamp uit deze collectie kenmerkt zich door een slanke bouw en is speciaal geschikt om extra highlights te geven aan voorwerpen die in uw interieur op mogen vallen. Door zijn ingetogen vormgeving en praktische inzetbaarheid kan de Colibrì LED vloerlamp in veel verschillende woonstijlen een mooie rol krijgen.

De Colibrì LED vloerlamp heeft een hoogte van 170 cm en wordt geleverd met een snoer van 250 cm lengte. De lamp staat op een grote ronde voet en heeft een diameter van slechts 2,5 cm. Hij is gemaakt van geanodiseerd aluminium en voorzien van een donkerkleurige finish. Vier kleine lampjes zijn ingebouwd in de slanke draagarm. U kunt elk lampje in verschillende richtingen draaien en kantelen om zo een meer gerichte lichtbundel te creëren. De vier lampjes zijn voorzien van ledverlichting met een totale lichtsterkte van 1000 lm. Elk ledlampje geeft u licht met een lichttemperatuur van 3000 K.


Productdetails
Artikel-ID 228234
Fabrikant Martinelli Luce
Designer Emiliana Martinelli
Collectie Martinelli Luce Colibrì
Kleurenzwart/geanodiseerd
Materiaalaluminium
AfmetingHoogte: 170cm
Doorsnee: 2.5cm
Kabellengte: 250cm
Gewicht7kg

Technische productdetails
Lichtmiddel4x LED-Unit FIX/3W - inclusief
Deze armatuur bevat ingebouwde LED-lampen. In de armatuur kunnen de LED-lampen niet worden vervangen.
KeurmerkVDE-keurmerk VDE-keurmerk
Italiaans keurmerk Italiaans keurmerk
CE-keurmerk CE-keurmerk
IsolatieBeschermklasse I Beschermklasse I
BeschermklasseIP20
Verdere eigenschappenLamp met EU-stekker Lamp met EU-stekker

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Het past

  • Zwart
Zeus
Slim Irony koffietafel 124x124cm
4-6 weken
€ 1.199,00
  • Beige
Nanimarquina
Tatami - Tapijt wol en jute
op voorraad
€ 1.429,00