Cupolone pendellamp

€ 539,00
OVP € 595,00
-9%
2-4 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Cupolone hanglamp / wit/gelakt/h x Ø 22x60cm
of direct naar

Productbeschrijving

De Cupolone - Hanglamp werd door Elio Martinelli voor Martinelli Luce ontworpen.

Met een pendellamp als deze kiest u voor een unieke lichtbron met een aantrekkelijke retro touch die ook prima in een strak modern interieur past. Optisch en technisch gezien is dit object van een in verlichting gespecialiseerde fabrikant van absolute topkwaliteit. Materiaalgebruik, vormgeving en innovatieve vakbekwame constructiemethoden maken van deze lamp een echt topstuk in de collectie van Martinelli Luce.

Elio Martinelli was een Italiaanse designer die internationaal nog altijd veel bekendheid geniet. Na zijn designopleiding aan het Institute of Fine Arts in Florence vestigde hij zich als zelfstandig ontwerper. De producten die hij voor toonaangevende leveranciers maakt blinken uit in originaliteit, schoonheid en efficiëntie. Verschillende wereldwijd goed aangeschreven galerieën en designmusea weten zijn werk nog altijd te waarderen en hebben creaties van de hand van Elio Martinelli blijvend toegevoegd aan hun collecties. Veel van de objecten die Elio Martinelli ontwikkelde werden beloond met belangrijke designprijzen zoals de Compasso D'Oro en de iF Product Design Award.

De fraai gestileerde Cupolone - Hanglamp is gemaakt van duurzaam aluminium en kan eenvoudig besteld worden in de online winkel van designspecialist AmbienteDirect.


Productdetails
Artikel-ID 228159
Fabrikant Martinelli Luce
Designer Elio Martinelli
Kleurenwit/gelakt
Materiaalaluminium
AfmetingHoogte: 22cm
Doorsnee: 60cm
Kabellengte: 350cm
Doorsnee lampenkap: 60cm
Gewicht4.5kg

Technische productdetails
Lichtmiddel1x LED-Peer E27/15W - exclusief
KeurmerkItaliaans keurmerk Italiaans keurmerk
CE-keurmerk CE-keurmerk
IsolatieBeschermklasse I Beschermklasse I
BeschermklasseIP20
Documenten

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Het past

  • Beige
  • Zwart
Artek
66 stoel onderstel helder gelakt
op voorraad
vanaf € 458,00