Gomito wandlamp

€ 119,00
OVP € 129,00
-8%
2-4 weken
4 people are also interested
1 ontwerp:
Gomito wandlamp / wit/gelakt/h x Ø 20x12,5cm
of direct naar

Productbeschrijving

De Gomito - Wandlamp werd ontworpen door Elio Martinelli voor Martinelli Luce.

De Italiaanse lampenfabrikant Martinelli Luce werd opgericht in 1950 in het Toscaanse dorp Lucca. Aanvankelijk maakte het verlichting voor bedrijven, maar als snel breidde het assortiment zich uit naar verlichting voor in huis. De collectie omvat topontwerpen zoals de Bolla, Cobra en Serpente. Het meest iconische ontwerp is Il Pipistrello uit 1965 van de hand van Gae Aulenti, een elegante tafellamp met een kap in de vorm van een vleermuis die het bedrijf nog steeds in productie heeft.

Met zijn asymmetrische ronde vorm is het ontwerp van de Gomito - Wandlamp minstens zo elegant. De wandlamp is uitgevoerd in gelakt hars, is 20 cm hoog en heeft een diameter van 12,5 cm. U kunt de wandlamp naar wens zo monteren dat het licht of naar boven, of naar beneden schijnt. Hoe u de lamp ook monteert, de Gomito voegt een vleugje subtiel minimalisme toe in elk modern interieur. Door meerdere exemplaren van de Gomito - Wandlamp naast elkaar te monteren creëert u een speelse sfeerverlichting waarmee u bijvoorbeeld een lange wand boven een dressoir accentueert.


Productdetails
Artikel-ID 228154
Fabrikant Martinelli Luce
Designer Elio Martinelli
Kleurenwit/gelakt
Materiaalmetalen
AfmetingHoogte: 20cm
Diepte: 12cm
Doorsnee: 12.5cm
Gewicht0.5kg

Technische productdetails
Lichtmiddel1x LED-Peer E27/1W - exclusief
KeurmerkItaliaans keurmerk Italiaans keurmerk
CE-keurmerk CE-keurmerk
IsolatieBeschermklasse I Beschermklasse I
BeschermklasseIP20
Documenten

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Het past

  • Zwart
  • Bruin
  • Wit
  • Blauw
  • Roze
Schönbuch
Sticks garderobekapstok
op voorraad
vanaf € 462,00
  • Wit
Kartell
Francois Ghost - Spiegel
2-3 weken
vanaf € 422,00