Lunanera LED wandlamp/plafondlamp

€ 519,00
OVP € 569,00
-9%
2-4 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Lunanera LED wandlamp/plafondlamp / wit/gelakt/h x Ø 8x40cm/230V/15W/3000K/1860lm/CRI>90/niet dimbaar
of direct naar

Productbeschrijving

De Lunanera LED wandlamp/plafondlamp werd door Marc Sadler voor het merk Martinelli Luce ontworpen. Marc Sadler is een Franse ontwerper die graag op een originele manier experimenteert met materialen en vormen. Hij heeft inmiddels al vier keer de Compasso d'Oro gewonnen. De inspiratiebron voor deze Lunanera LED wandlamp/plafondlamp is de maansverduistering, waarbij de schaduw van de aarde het licht van de maan tegenhoudt. Deze lamp geeft u een mooie en rustgevende indirecte verlichting. Hij past in veel verschillende interieurstijlen en komt ook in een zakelijke omgeving goed uit de verf.

De Lunanera LED wandlamp/plafondlamp heeft een hoogte van 8 cm en een diameter van 40 cm. Het lampenlichaam en de diffusor zijn beide gemaakt van hoogwaardig aluminium. Deze Lunanera LED wandlamp/plafondlamp bestaat uit twee schijven, boven elkaar geplaatst. In de kleine schijf bevindt zich de lichtbron, die zijn licht richt op de binnenste schijf. Deze binnenste schijf is wit gelakt, waardoor het licht beter gereflecteerd wordt. De lichtbron heeft een lichtsterkte van 1800 lm en een lichttemperatuur van 3000 K. De Lunanera LED wandlamp/plafondlamp kunt u als solitaire plafondlamp of wandlamp gebruiken. In een grote ruimte werkt de combinatie van meerdere exemplaren erg goed. Deze lamp heeft IP20-certificering, waardoor u hem beter niet in uw badkamer kunt gebruiken.


Productdetails
Artikel-ID 228249
Fabrikant Martinelli Luce
Designer Marc Sadler
Kleurenwit/gelakt
Materiaalaluminium
AfmetingHoogte: 8cm
Doorsnee: 40cm
Doorsnee lampenkap: 40cm
Gewicht1.6kg

Technische productdetails
Lichtmiddel1x LED-Unit FIX/15W - inclusief
Deze armatuur bevat ingebouwde LED-lampen. In de armatuur kunnen de LED-lampen niet worden vervangen.
KeurmerkCE-keurmerk CE-keurmerk
IsolatieBeschermklasse I Beschermklasse I
BeschermklasseIP20
Documenten

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".