Flow - Kruk onderstel LEM

€ 449,00
4 weken
1 ontwerp:
Flow - Kruk onderstel LEM / zwart / BxHxT 65x44x65cm / onderstel grafiet grijs mat

Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland

Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving
De Flow - Kruk onderstel LEM werd ontworpen door Jean-Marie Massaud voor de fabrikant MDF Italia.

Met name in een modern interieur zorgt dit model voor een stijlvol accent. De kruk is vervaardigd uit polyurethaan, metaal en aluminium. Dit zorgt zowel voor een duurzaam als voor een tijdloos geheel. De kleine kuip zorgt ervoor dat u hier heel comfortabel op kunt zitten. De vier poten bestaan uit meerdere lijnen, dit heeft een artistiek effect en maakt het ontwerp spannend.

Het model heeft een breedte van 65 cm en een hoogte van 44 cm. De diepte bedraagt eveneens 65 cm, waardoor de zitting vierkant is. De Flow - Kruk onderstel LEM is uitgevoerd in neutrale tinten, waardoor deze eenvoudig met ander meubilair gecombineerd kan worden. Plaats deze kruk bijvoorbeeld bij een fraaie bijzettafel of in een hoekje in de slaapkamer.

De designer Jean-Marie Massaud werd geboren in Toulouse, ontwikkelde zijn talent en werd wereldberoemd. Zijn ontwerpen zijn in alle culturen geliefd en hij ontving internationale prijzen, zoals de Compasso d'Oro en de Red Dot Award. Heeft u al een plaatsje in gedachten voor de Flow - Kruk onderstel LEM? Completeer uw interieur dan meteen met de andere producten uit de Flow-serie.

Productdetails
Artikel-ID 186078
Fabrikant MDF Italia
Designer Jean-Marie Massaud
Collectie MDF Italia Flow
Kleuren zwart
Materiaal polyurethaan, metaal, aluminium
Afmeting Breedte: 65cm
Hoogte: 44cm
Diepte: 65cm
Zithoogte: 44cm

Levering & Retouren
4 weken
Wijze van levering: Standaard
14 dagen terugkeerbeleid

Wij voeren alle artikelen van dit merk. Kunt u een artikel niet vinden of u wenst een individuele aanbieding, stuur ons dan een aanvraag.  
Uit dezelfde collectie
Soortgelijke producten