Flow - Kruk onderstel LEM

€ 589,00
5-7 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Flow - Kruk onderstel LEM / zwart/BxHxT 65x44x65cm/onderstel grafiet grijs mat
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De Flow - Kruk onderstel LEM werd ontworpen door Jean-Marie Massaud voor de fabrikant MDF Italia.

Met name in een modern interieur zorgt dit model voor een stijlvol accent. De kruk is vervaardigd uit polyurethaan, metaal en aluminium. Dit zorgt zowel voor een duurzaam als voor een tijdloos geheel. De kleine kuip zorgt ervoor dat u hier heel comfortabel op kunt zitten. De vier poten bestaan uit meerdere lijnen, dit heeft een artistiek effect en maakt het ontwerp spannend.

Het model heeft een breedte van 65 cm en een hoogte van 44 cm. De diepte bedraagt eveneens 65 cm, waardoor de zitting vierkant is. De Flow - Kruk onderstel LEM is uitgevoerd in neutrale tinten, waardoor deze eenvoudig met ander meubilair gecombineerd kan worden. Plaats deze kruk bijvoorbeeld bij een fraaie bijzettafel of in een hoekje in de slaapkamer.

De designer Jean-Marie Massaud werd geboren in Toulouse, ontwikkelde zijn talent en werd wereldberoemd. Zijn ontwerpen zijn in alle culturen geliefd en hij ontving internationale prijzen, zoals de Compasso d'Oro en de Red Dot Award. Heeft u al een plaatsje in gedachten voor de Flow - Kruk onderstel LEM? Completeer uw interieur dan meteen met de andere producten uit de Flow-serie.


Productdetails
Artikel-ID 247355
Fabrikant MDF Italia
Designer Jean-Marie Massaud
Collectie MDF Italia Flow
Kleurenzwart
Materiaalpolyurethaan, metaal, aluminium
AfmetingBreedte: 65cm
Hoogte: 44cm
Diepte: 65cm
Zithoogte: 44cm

Technische productdetails
Verdere eigenschappendraaibaar draaibaar

Levering & Retouren
5-7 weken
Wijze van levering: Standaard
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".