Random Wood 3C boekenplank

€ 2.709,00
5-7 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Random Wood 2C boekenplank / Canaletto walnoot/0,6cm dikke panelen/bxdxh 46,4x25x217cm/achterwand 1cm/verstelbare poten tot 1,5cm
of direct naar

Productbeschrijving

De Random Wood 3C boekenplank is ontworpen door Neuland Industriedesign voor het merk MDF Italia. Eenvoud is goud, dat is het motto van dit merk dat de kunst van het weglaten meesterlijk beheerst. De hoge kwaliteit en functionaliteit, de heldere minimalistische vormgeving en de veelzijdigheid maken de Random Wood 3C boekenplank tot duidelijk voorbeeld van deze filosofie.

Deze houten 3-koloms variant uit de award-winnende Random serie heeft een warme en chique uitstraling. Het mdf is bekleed met Canaletto walnoothout, sterk en duurzaam met een levendige donkere tekening. De afwisselende grafische lijnen van de vakken voor boeken, dvd's en cd's, tijdschriften en decoraties maken van de kast een aantrekkelijk en multifunctioneel interieuritem.

De Random Wood 3C boekenplank is 46,5 cm breed, 25 cm diep en 217 cm hoog. De achterwand is 1 cm dik, de panelen 0,6 cm en de poten zijn verstelbaar tot 1,5 cm. U kunt de Random Wood 3C boekenplank perfect combineren met de smallere 2-koloms versie 2C van 35,8 cm breedte en zo een fraaie bibliotheekwand creëren. U vindt hier ook andere Random kasten in verschillende kleuren, materialen en maten en meubels voor uw woon- of werkkamer in karakteristieke MDF Italia stijl.


Productdetails
Artikel-ID 247507
Fabrikant MDF Italia
Designer Neuland Industriedesign
Collectie MDF Italia Random Wood
KleurenCanaletto walnoot/0,6cm dikke panelen
Materiaalfiberwood in canaletto walnoot afwerking
AfmetingBreedte: 46.4cm
Hoogte: 217cm
Diepte: 25cm
Gewicht30.8kg

Technische productdetails
Documenten

Levering & Retouren
5-7 weken
Wijze van levering:
Levering tot aan de voordeur

Levering tot aan de voordeur:
 

Inbegrepen
  • Volgen van zendingen
  • Telefonische overeenkomst over de leveringsdatum
  • Levering aan de voordeur

Niet inbegrepen:
  • Transport in uw woning
  • Verwijdering van verpakkingen en pallets

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".