Barca honden bed ML

€ 499,00
1-2 weken
0 people are also interested
1 ontwerp:
Barca honden bed ML / taupe/hoes Trevira CS 100% polyester/vulling 100% polyurethaan/113x93x24cm bxhxt/ liggedeelte 78x58cm
of direct naar

Productbeschrijving

Het Barca hondenbed ML is een ontwerp van Hans Thyge & Co voor het Duitse merk MiaCara. Functioneel design voor uw huisdieren, dat is wat het Duitse merk MiaCara als motto en designfilosofie voor het voetlicht wil brengen. De ontwerpers zijn oprechte dierenliefhebbers en doen nergens concessies op het gebied van comfort en slijtvastheid.

Het Barca hondenbed ML is meer dan een mand of ligkussen voor de hond. Door gebruik te maken van materialen van absolute topkwaliteit is dit bed niet alleen zeer comfortabel voor de hond, maar heeft het ook een lange levensduur en een hoge mate van slijtvastheid. De matras is gemaakt van polyurethaan, een materiaal dat vormvast is maar zich wel vormt naar de contouren van de hond. De hoes van de Barca hondenbed ML is gemaakt van Trevira CS. Een makkelijk wasbare en krimpvaste stof die niet alleen brandvertragend is maar ook condensatie reguleert. Dit betekent dat het hondenbed gewoon op de vloer kan worden gelegd, zonder dat de onderzijde zal verslijten.

Met een lengte van 113 cm en een breedte van 93 cm, is dit bed geschikt voor grotere hondenrassen. Het bed weegt 9 kg. De opstaande rand met een hoogte van 24 cm zorgt ervoor dat uw hond een beschutte en veilige plek zal ervaren.


Productdetails
Artikel-ID 277157
Fabrikant MiaCara
Designer Hans Thyge & Co
Collectie MiaCara Barca
Kleurentaupe/hoes Trevira CS 100% polyester
MateriaalInlaat 60% katoen, 40% polyester, vulling 100% polyurethaan, hoes 100% polyester (Trevira CS)
AfmetingLengte: 113cm
Breedte: 93cm
Hoogte: 24cm
Gewicht9kg
Duurzaamheid · bestaat uit OEKO-TEX® gecertificeerde materialen
· regionale productie / korte transportroutes 

Technische productdetails
Diversen

Maat ML: Berner Sennenhond, Boxer, Dalmatiër, Golden Retriever, Husky, Labrador, Rhodesian Ridgeback, Ierse Setter, Weimaraner, Magyar Vizsla, etc


Reviews

Het past

  • Bruin
  • Grijs
MiaCara
Bosco hondenspeelgoed
op voorraad
€ 29,95
  • Grijs
  • Bruin
MiaCara
Stella hondenspeelgoed bot
1-2 weken
€ 16,00
  • Beige
MiaCara
Volpe hondenspeelgoed
1-2 weken
€ 29,00