Desco voerbakstandaard L aluminium

€ 249,00
1-2 weken
3 people are also interested
1 ontwerp:
Desco voerbakstandaard L aluminium / wit/met een poedercoating/78x34x24cm lxbxh/2x RVS kommen Ø 26cm (binnen)/ 3l
of direct naar

Productbeschrijving

De Desco voerbakstandaard L aluminium is een ontwerp van Mathias de Ferm voor het Duitse merk MiaCara. De filosofie van dit Duitse merk is ontstaan uit onvrede over het aanbod van esthetische en praktische producten voor huisdieren; een startpunt dat al vaker garant heeft gestaan voor innovatief design en goed doordachte producten.

Dat fraai design geen beperking hoeft te zijn voor de functionaliteit bewijst de Desco voerbakstandaard L aluminium in optima forma. Uw viervoeter zal uiterst tevreden zijn over de hoogte en robuustheid van de voerbak, terwijl hij voor de baas geen doorn in het oog is. De Desco voerbakstandaard L aluminium is met een breedte van 78 cm vooral geschikt voor grotere hondenrassen. Hij biedt plaats aan twee meegeleverde RVS-bakken, waarvan er een kan worden gebruikt voor water en de andere voor voer.

De hoogte van de Desco voerbakstandaard L aluminium bedraagt 24 cm, dit zorgt voor een meer natuurlijke en comfortabele eethouding van de hond. De breedte is 34 cm, de doorsnede van de gaten is 26 cm. De taps uitlopende standaard is door het ontwerp zeer stabiel en de aan de onderzijde voorzien van anti-slip voetjes zorgen dat hij niet zal verschuiven tijdens het eten. De voerbakstandaard is verkrijgbaar in twee verschillende tinten en ook verkrijgbaar in formaten voor kleinere honden. De standaard weegt 3,6 kg.


Productdetails
Artikel-ID 277826
Fabrikant MiaCara
Designer Mathias De Ferm
Collectie MiaCara Desco
Kleurenwit/met een poedercoating
Materiaalaluminium, siliconen, roestvrij staal
AfmetingLengte: 78cm
Breedte: 34cm
Hoogte: 24cm
Doorsnee: 26cm
Inhoud: 3l
Gewicht3.6kg

Technische productdetails
Verdere eigenschappenGeschikt voor buitengebruik Geschikt voor buitengebruik
Diversen

German Design Award Special Mention 2019

Documenten

Reviews