New Antiques barkruk

€ 399,00
3-4 weken
0 people are also interested
4 ontwerpen:
New Antiques barkruk / zwart/incl. vast zitkussen/H 76cm/Ø 36cm
of direct naar

Productbeschrijving

De New Antiques - Barkruk werd door Marcel Wanders voor Moooi ontworpen.

Deze unieke kruk heeft een fantasievolle vormgeving. Dit originele zitmeubelstuk past erg goed in een woning waar modern design met een knipoog wordt toegepast. De speels uitgevoerde kruk met de ludieke voetsteun is een echte must have voor designliefhebbers die oog hebben voor detail en efficiëntie. De kruk zit goed en blijft door het uitgekiende materiaalgebruik jarenlang in topconditie.

Marcel Wanders is een industrieel ontwerper uit Nederland die afstudeerde aan de Arnhemse Kunstacademie. Hij brak internationaal door met zijn ontwerp van de Knotted Chair die tentoongesteld wordt in de collectie van het Museum of Modern Art in New York. Na deze doorbraak werkte Wanders voor verschillende internationale fabrikanten en startte hij zijn eigen designermerk Moooi. De creatieve ontwerpen van Wanders zijn origineel, karakteristiek en vaak een tikkeltje ironisch. Werk van zijn hand wordt geëxposeerd in onder meer het MoMa in New York en het Victoria and Albert Museum in Londen. Ook won hij met zijn creaties prijzen zoals de Designer of the Year Award van Elle.

De New Antiques - Barkruk is gemaakt van gekleurd plastic en kan eenvoudig bestelt worden in de online winkel van AmbienteDirect.


Productdetails
Artikel-ID 231219
Fabrikant Moooi
Designer Marcel Wanders
Kleurenzwart, wit, donkergrijs, lichtgrijs
Materiaalplastic
AfmetingHoogte: 76cm
Doorsnee: 36cm

Reviews

Selecteer ontwerp:


New Antiques barkruk

zwart/incl. vast zitkussen/H 76cm/Ø 36cm

3-4 weken
€ 399,00
3-4 weken

New Antiques barkruk

wit/incl. vast zitkussen/H 76cm/Ø 36cm

3-4 weken
€ 399,00
3-4 weken

New Antiques barkruk

donkergrijs/incl. vast zitkussen/H 76cm/Ø 36cm

3-4 weken
€ 370,00
3-4 weken

New Antiques barkruk

lichtgrijs/incl. vast zitkussen/H 76cm/Ø 36cm

3-4 weken
€ 399,00
3-4 weken
Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".