Mélange Colour 3 Kilim tapijtloper 80x240cm

€ 1.089,00
2-3 weken
0 people are also interested
1 ontwerp:
Mélange Colour 3 Kilim tapijtloper 80x240cm / zwart-wit- rood/80x240cm
of direct naar
Ontvang {points} StyleClub punten bij je aankoop

Word nu lid van StyleClub en profiteer van:

  • Waardevolle punten bij elke aankoop
  • Exclusieve voordelen, aanbiedingen en promoties
  • 100 punten welkomstbonus

Productbeschrijving

Het unieke en karakteristieke Mélange Colour 3 Kilim tapijtloper 80x240cm werd door de New Yorkse designer Sybilla ontworpen voor het Spaanse label Nanimarquina.

Nadat Sybilla de universiteit had afgerond, boekte zij een enkele reis Madrid. Hier begon deze ontwerpster haar carrière. Het duurde niet lang of zij kreeg erkenning voor haar werk, en haar collecties werden tentoongesteld in Italië. In 1992 vestigde Sybilla zich in Japan, waar haar opvallende ontwerpen met enthousiasme werden ontvangen. Sybilla won diverse onderscheidingen en prijzen met haar onderscheidende werken. Daarnaast weerspiegelen haar ontwerpen oog voor het milieu doordat ze worden uitgevoerd in duurzame materialen.

Het Mélange Colour 3 Kilim tapijtloper 80x240cm is gemaakt van 100% hand-gesponnen wol. Het tapijt kan chemisch worden gereinigd, zodat het langdurig in topconditie blijft. Het is met de hand vervaardigd met behulp van de traditionele Kelim-methode, waardoor elk stuk uniek is. Geef elk vertrek in uw woning of bedrijf allure met dit sprankelende ontwerp. Het Mélange Colour 3 Kilim tapijtloper 80x240cm voelt zich thuis in vele omgevingen, van klassiek tot modern. Dit item maakt deel uit van de Mélange Colour Collection van Nanimarquina en meet 240 x 80 cm. Geïnteresseerd in andere ontwerpen van Sybilla? U vindt ze in de collectie van AmbienteDirect.


Productdetails
Artikel-ID 230387
Fabrikant Nanimarquina
Designer Sybilla
Collectie Nanimarquina Mélange
Kleurenzwart-wit- rood
Materiaal100% handgesponnen Afghaanse wol
AfmetingLengte: 240cm
Breedte: 80cm
Duurzaamheid bestaat uit ten minste 50% gerecycleerde materialen 

Technische productdetails
Diversen

Fibre: 100% afghan wool hand spun
Density: 156.000 knots/m2
Type: Kilim
Total hight: 4mm
Technique: Hand woven
Can be dry-cleaned


Reviews