Butterfly wandlamp

€ 379,00
OVP € 449,00
-16%
2-3 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Butterfly wandlamp / messing/geborsteld/20x21x10cm bxhxd/zwarte kabel/E27/60W/220-240V/50Hz/lamp niet inbegrepen
of direct naar

Productbeschrijving

De Butterfly wandlamp is ontworpen door Sven Ivar Dysthe voor het merk Northern. De lamp bestaat uit drie ronde platen die de verlichtingsarmatuur een vlinderachtige uitstraling geven. De buitenste twee platen tonen als vleugels. Het oorspronkelijke ontwerp van de wandlamp dateert uit 1964. Het Noorse designhuis blies deze Scandinavische designtopper in 2008 op succesvolle wijze nieuw leven in.

De Butterfly wandlamp is van een elegante eenvoud, karakteristiek voor Scandinavisch design. De indirecte lichtuitstraling zorgt voor een warme sfeer. Het heldere, doorschijnende licht geeft een glinsterende gloed. De vlinderlamp is er in twee kleurafwerkingen. Met zijn stijlvolle vormgeving en proporties is de Butterfly wandlamp méér dan alleen een lichtbron. Het is een woondecoratie die perfect past in de gang, hal, woonkamer, eetkamer of slaapkamer.

De 1,1 kg wegende Butterfly wandlamp heeft een breedte van 20 cm, een hoogte van 21 cm en een diepte van 10 cm. De kabellengte bedraagt 200 cm. De stalen of messing wandlamp is geschikt voor een lampbol met een E27-fitting die ook bij AmbienteDirect verkrijgbaar is, de lampbol zelf is niet inclusief. Bevestig deze vlinderachtige lamp solo aan de muur of in een groep voor een artistiek en levendig effect. U kunt de Butterfly wandlamp ook combineren met de Butterfly Perforated wandlamp van Northern.


Productdetails
Artikel-ID 171027
Fabrikant Northern
Designer Sven I. Dysthe
Collectie Northern Butterfly
Kleurenmessing/geborsteld
Materiaalstaal of messing
AfmetingBreedte: 20cm
Hoogte: 21cm
Diepte: 10cm
Kabellengte: 200cm
Gewicht1.1kg

Technische productdetails
Lichtmiddel1x LED-Peer E27/11W - exclusief
KeurmerkCE-keurmerk CE-keurmerk
IsolatieBeschermklasse I Beschermklasse I
BeschermklasseIP20
Diversen

Afneembare trekkoordschakelaar

Documenten

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Uit dezelfde collectie

  • GoudGoud
Northern
Butterfly wandlamp geperforeerd
2-3 weken
€ 379,00
OVP € 449,00
-16%