Logo

Nex Pur Box deurkastje box 180x52,5x48cm

6 people are also interested

Helaas is dit artikel niet in het door u gewenste land leverbaar. Neem voor meer informatie a.u.b. contact op met onze klantenservice

of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

Het Nex Pur Box deurkastje box 180 x 52,5 x 48 cm is ontworpen door het eigen designteam van het merk Piure.

Dit Duitse merk staat aan de top als het gaat om modulair en tijdloos design. De Nex Pur-serie is hier een goed voorbeeld van. De ontwerpen uit deze collectie zijn uitermate geschikt om zowel los als gecombineerd uw werkruimte, woonkamer of hal te complimenteren. Naast een verfijnd uiterlijk met strakke lijnen, is het deurkastje uitermate praktisch als het gaat om opbergruimte.

Het Nex Pur Box deurkastje box 180 x 52,5 x 48 cm heeft drie deurtjes verdeeld over zijn breedte. Het deurkastje is voorzien van twee planken. Het eenvoudige en tijdloze uiterlijk wordt mede bepaald door het ontbreken van handgrepen. De deurtjes van deze Nex Pur Box deurkastje box 180 x 52,5 x 48 cm zijn eenvoudig te openen door een lichte aanraking. De Box-serie is geproduceerd met gebruik van hoogwaardige materialen, zo ook het mdf dat mat gelakt is in de puurste kleur wit. Voor stabiliteit en duurzaamheid is het deurkastje aan de onderkant voorzien van een verstevigingsrail en steunt het op glijdende voeten ter bescherming van uw vloer.


Productdetails
Artikel-ID 171034
Fabrikant Piure
Designer Anna Gasparini
Collectie Piure Nex Pur
Kleurenwit RAL 9016, grafiet, silk (houtvezelplaat mat gelakt)
Materiaalhoutvezelplaat
AfmetingBreedte: 180cm
Hoogte: 52.5cm
Diepte: 48cm
Gewicht58kg

Technische productdetails
Diversen

2x deurscharnier rechts
1x deurscharnier links


Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".