Logo

Nex Pur Box - Ladekastje box 120x75cm

17 people are also interested

Helaas is dit artikel niet in het door u gewenste land leverbaar. Neem voor meer informatie a.u.b. contact op met onze klantenservice

of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

Het Nex Pur Box - Ladekastje box 120x75cm werd ontworpen door Simone Spang voor haar eigen meubelmerk Piure.

Spang richtte Piure samen met Ludger Köhler op in 2006. Het duo wilde meubelen maken waaruit een gedegen Duits vakmanschap en een sterke esthetiek spreekt. Het bedrijf maakt kasten, wandrekken en dressoirs en biedt daarmee slimme opbergoplossingen voor in huis en op kantoor.

Het Nex Pur Box - Ladekastje box 120x75cm maakt deel uit van de Nex Pur-serie. Deze omvat diverse lage kasten van verschillende breedtes en hoogtes die allen 48 cm diep zijn. Door meerdere kasten met elkaar te combineren, creëert u uw eigen dressoir. Door kasten van verschillende hoogtes en breedtes naast elkaar te zetten ontstaat er een speels effect.

Met een hoogte van 75 cm is het Nex Pur Box - Ladekastje box 120x75cm een van de hogere kasten uit de serie. Met een breedte van 120 cm biedt de ladekast voldoende opbergruimte voor bijvoorbeeld cd's en dvd's, maar ook voor het opbergen van bijvoorbeeld keukenspullen of kinderspeelgoed is de ladekast geschikt. De meeste kasten in de serie zijn alleen in wit verkrijgbaar, deze is ook beschikbaar in de kleur noga.


Productdetails
Artikel-ID 170977
Fabrikant Piure
Designer Anna Gasparini
Collectie Piure Nex Pur
Kleurenwit RAL 9016, silk, grafiet (houtvezelplaat mat gelakt)
Materiaalhoutvezelplaat
AfmetingBreedte: 120cm
Hoogte: 75cm
Diepte: 48cm
Gewicht64kg

Technische productdetails

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".