Logo

Nex Pur Box ladekastje box 180x52,5cm

10 people are also interested

Helaas is dit artikel niet in het door u gewenste land leverbaar. Neem voor meer informatie a.u.b. contact op met onze klantenservice

of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

Het Nex Pur Box ladekastje box 180 x 52,5 cm is ontworpen door het eigen designteam van het merk Piure.

Duitse degelijkheid en duurzaamheid met een verfijnde, tijdloze en luxe uitstraling. Dat is waar dit merk voor staat als het gaat om hun ontwerpen. Het merk Piure produceert modulaire opbergoplossingen in diverse collecties waar de Nex Pur-lijn er een van is.

Onderdeel van deze lijn is het Nex Pur Box ladekastje box 180 x 52,5 cm. Dit ladekastje heeft een breedte van 180 cm en is 52,5 cm hoog. Het meubel is 48 cm diep en heeft drie brede lades aan een zijde en een deurtje aan de andere zijde. Allen te openen zonder handgreep, wat de eenvoud en verfijning van dit ontwerp ten volle benadrukt. De naam Pur van deze lijn staat voor de pure kleur wit waar voor gekozen is. Het hoge kwaliteit houtvezelplaat is voorzien van een matte laklaag in deze kleur wat zorgt voor de luxe uitstraling van deze ladekast. Het meubel steunt op glijdende voeten van kunststof voor gemakkelijke verplaatsing. Aan de onderzijde is het Nex Pur Box ladekastje box 180 x 52,5 cm voorzien van een verstevigingsrail voor extra stabiliteit en stevigheid.


Productdetails
Artikel-ID 171036
Fabrikant Piure
Designer Anna Gasparini
Collectie Piure Nex Pur
Kleurenwit RAL 9016, silk, grafiet (houtvezelplaat mat gelakt)
Materiaalhoutvezelplaat
AfmetingBreedte: 180cm
Hoogte: 52.5cm
Diepte: 48cm
Gewicht81kg

Technische productdetails
Diversen

1x deurscharnier rechts
2x laden
1 vakbodem


Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".