Logo

Nex Pur Box TV box 120x40x48cm

8 people are also interested

Helaas is dit artikel niet in het door u gewenste land leverbaar. Neem voor meer informatie a.u.b. contact op met onze klantenservice

of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De Nex Pur Box TV box 120 x 40 x 48 cm is ontworpen door het Duitse merk Piure.

Puur en mooi als de natuur, een complexe structuur in simpele belijning, veelzijdig in gebruik en verfijnd in afwerking, zo kunt u het Nex Pur modulaire systeem van Piure omschrijven. Het volledige productieproces van de kasten, opbergsystemen en sideboards vindt op een verantwoorde en duurzame manier plaats in Duitsland.

De Nex Pur Box TV box 120 x 40 x 48 cm in strakke kubusvorm is gemaakt van flinterdunne mdf-bladen, in verstek afgewerkt en perfect op elkaar aansluitend. De box lijkt te zweven door de kunststof glijdende voeten onderaan. Bovenin is onzichtbaar een metalen balk ter versterking aangebracht. U kunt er dus rustig een TV op plaatsen. De mediaklep aan de voorkant opent u met een lichte vingerdruk. Door fijne perforaties in de klep kunt u de afstandsbediening gewoon gebruiken en kan geluid naar buiten. De binnenkant voor uw technische gadgets en dergelijke is in tweeën gedeeld door een dun blad en heeft achterin een afdekbare kabeldoorvoer.

U kunt deze Nex Pur Box TV box 120 x 40 x 48 cm combineren met de andere 'boxes' uit deze collectie of twee dezelfde naast elkaar plaatsen.


Productdetails
Artikel-ID 171032
Fabrikant Piure
Designer Anna Gasparini
Collectie Piure Nex Pur
Kleurenwit RAL 9016/houtvezelplaat mat gelakt
Materiaalhoutvezelplaat
AfmetingBreedte: 120cm
Hoogte: 40cm
Diepte: 48cm

Technische productdetails
Diversen

inclusief verstevigingsrail


Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".