Logo

Nex Pur Box TV box 180x40x48cm

15 people are also interested

Helaas is dit artikel niet in het door u gewenste land leverbaar. Neem voor meer informatie a.u.b. contact op met onze klantenservice

of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De Nex Pur Box TV box 180 x 40 x 48 cm is ontworpen door het designteam van het merk Piure.

Dit Duitse merk maakt modulaire opbergoplossing met grote aandacht voor detail en duurzaamheid. Deze lijn toont direct waar dit prachtige merk voor staat. Verfijning en luxe eenvoud door gebruik van enkel hoogwaardige materialen.

Met de Nex Pur Box TV box 180 x 40 x 48 cm haalt u een meubel voor het leven in huis. Het minimalisme van het strakke lijnenspel is immers tijdloos en de hoge kwaliteitseisen van het merk garanderen een lange levensduur van dit meubel. Bij de ontwerpen van Piure staat functionaliteit naast esthetiek hoog op het vaandel. De TV box is dan ook voorzien van twee kabelgoten aan de achterzijde om uw media-apparatuur eenvoudig te kunnen aansluiten. Dit meubel heeft aan de voorzijde twee deuren die naar beneden openen. Aan de binnenzijde heeft de Nex Pur Box TV box 180 x 40 x 48 cm van twee planken om uw apparatuur uit het zicht op te bergen. Voor de productie van de kast is gebruik gemaakt van hoogwaardig houtvezelplaat dat mat gelakt is in de kleur wit voor een luxe uitstraling.


Productdetails
Artikel-ID 171033
Fabrikant Piure
Designer Anna Gasparini
Collectie Piure Nex Pur
Kleurenwit RAL 9016, grafiet, silk (houtvezelplaat mat gelakt)
Materiaalhoutvezelplaat
AfmetingBreedte: 180cm
Hoogte: 40cm
Diepte: 48cm
Gewicht84kg

Technische productdetails
Diversen

inclusief verstevigingsrail


Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".