Logo

Nex Pur kabinet 50x211,5x36cm

2 people are also interested

Helaas is dit artikel niet in het door u gewenste land leverbaar. Neem voor meer informatie a.u.b. contact op met onze klantenservice

of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

Het stijlvolle Nex Pur kabinet 50 x 211,5 x 36 cm werd door de eigen productontwikkelaars van het merk Piure ontworpen.

De Duitse designleverancier Piure staat bekend om zijn chic ogende modulaire kastsystemen waarmee u zowel uw eigen huis als uw werkruimte geheel naar eigen smaak in kunt richten. In de Nex Pur-serie vindt u naast deze dichte kast ook sideboards, kastenwanden, ladekasten en garderobekasten waarmee u uw eigen kastenwand in de vorm van maatwerk kunt vormgeven. Het Nex Pur kabinet 50 x 211,5 x 36 cm kunt u als solitaire kast aanschaffen, of als een basismodule die centraal staat in uw eigen ontwerp.

Het lange en smalle kabinet staat stevig op zijn onzichtbare pootjes en is gemaakt van mdf van een zeer hoge kwaliteit. Het materiaal is voorzien van een laklaag die slijtvast en makkelijk te reinigen is. Deze kast heeft de beschikking over vijf planken, waarvan één plank op een vaste hoogte is aangebracht. De overige planken kunt u naar eigen inzicht verplaatsen. Soms komt het beter uit als een deur naar rechts of juist naar links opent. Bij het Nex Pur kabinet 50 x 211,5 x 36 cm is de keuze aan u. Heeft u uw eigen kastenwand al uitgetekend en besloten welke Nex Pur-modules u nog meer kunt gebruiken?


Productdetails
Artikel-ID 171046
Fabrikant Piure
Designer Anna Gasparini
Collectie Piure Nex Pur
Kleurenwit RAL 9016/houtvezelplaat mat gelakt
Materiaalhoutvezelplaat
AfmetingBreedte: 50cm
Hoogte: 211.5cm
Diepte: 36cm

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".