Logo

Nex Pur Office deurkastje box 150x40x75cm

10 people are also interested

Helaas is dit artikel niet in het door u gewenste land leverbaar. Neem voor meer informatie a.u.b. contact op met onze klantenservice

of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De Nex Pur Office deurkastje box 150 x 40 x 75 cm werd ontworpen door het eigen designteam van het merk Piure. De Italiaanse naam van dit designmerk is wellicht wat misleidend, want het is een Duits bedrijf. Het werd opgericht in 2006 in München door Simone Spang en Ludger Köhler. Köhler is zakelijk leider en Spang is als creatief directeur eindverantwoordelijk voor alle ontwerpen. Die Italiaanse naam is geen toeval, want het tweetal heeft een voorliefde voor subtiel Italiaans design. Door de ontwerpen te ontdoen van alle overtollige details zoals handgreepjes ontstaat er een collectie van met name kasten. Deze maakt deel uit van de Nex Pur Office-collectie.

De Nex Pur Office deurkastje box 150 x 40 x 75 cm is een praktisch en functioneel kastje dat is verdeeld in vier compartimenten van gelijke grootte. In het midden van elk compartiment bevindt zich een legplank die alle ruimte biedt aan ordners, apparatuur en allerlei kantoorartikelen die u uit het zicht wilt opbergen. Aan de onderzijde zijn vier lage schuifvoetjes bevestigd. In een kantoorsetting kunt u de Nex Pur Office deurkastje box 150 x 40 x 75 cm uitstekend combineren met het bureau uit de Nex Pur Office serie, als afscheiding van werkplekken bijvoorbeeld. Enkele grote planten bovenop de kast bieden dan nog extra afscheiding.


Productdetails
Artikel-ID 171072
Fabrikant Piure
Designer Anna Gasparini
Collectie Piure Nex Pur
Kleurenwit RAL 9016/MDF mat gelakt
MateriaalMDF, melamine, kunststof
AfmetingBreedte: 150cm
Hoogte: 78cm
Diepte: 40cm

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".