Logo

Nex Pur plank 50x211,5x36cm

0 people are also interested

Helaas is dit artikel niet in het door u gewenste land leverbaar. Neem voor meer informatie a.u.b. contact op met onze klantenservice

of direct naar

Productbeschrijving

De Nex Pur plank 50 x 211,5 x 36 cm werd door het interne ontwikkelteam van het merk Piure ontworpen.

De Duitse designleverancier Piure heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen van modulair op te bouwen kastsystemen. Daarbij maakt het bedrijf uitsluitend gebruik van kwalitatief zeer goede materialen en hebben hun creaties een zeer goede afwerking en een nette uitstraling. Deze smalle kast met zes open compartimenten kunt u gebruiken als solitaire kast, maar u kunt hem ook met diverse andere modules uit de Nex Pur-lijn uitbouwen tot iets geheel persoonlijks.

De Nex Pur plank 50 x 211,5 x 36 cm is gemaakt van hoogwaardig mdf, dat garant staat voor een grote draagkracht en een solide constructie. Het materiaal is voorzien van een krasbestendige laklaag en is eenvoudig en snel te reinigen. Deze open kast heeft één vaste plank en vier in hoogte verstelbare planken, zodat u zelf op maat de zes compartimenten van uw kast vorm kunt geven. Door zijn ingetogen en haast minimalistische vormgeving past de Nex Pur plank 50 x 211,5 x 36 cm goed in een zakelijke omgeving en is hij ook in traditionele of hypermoderne interieurs zonder problemen in te passen. Kijkt u ook eens naar de sideboards, complete kastenwanden en handige extra's zoals deurtjes en ladeblokken uit dezelfde collectie.


Productdetails
Artikel-ID 171045
Fabrikant Piure
Designer Anna Gasparini
Collectie Piure Nex Pur
Kleurenwit RAL 9016/houtvezelplaat mat gelakt
Materiaalhoutvezelplaat
AfmetingBreedte: 50cm
Hoogte: 211.5cm
Diepte: 36cm

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".