Logo

Nex Pur - Rek 30x211.5x36cm

2 people are also interested

Helaas is dit artikel niet in het door u gewenste land leverbaar. Neem voor meer informatie a.u.b. contact op met onze klantenservice

of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

Het Nex Pur - Rek 30 x 211,5 x 36 cm werd door de interne designafdeling van het merk Piure ontworpen.

U bent op zoek naar een praktische, stijlvolle en duurzame kastenwand, maar er is er niet één die aan uw eisen voldoet. Waarom stelt u hem niet zelf samen? In de Nex Pur-collectie van het Duitse designmerk Piure vindt u verschillende modules en extra opties die het mogelijk maken om een geheel eigen kastenwand samen te stellen. Deze Nex Pur - Rek 30 x 211,5 x 36 cm kunt u zien als een van de basismodules. U kunt hem als los exemplaar aanschaffen, of combineren met een aantal andere modules, afhankelijk van uw specifieke behoefte.

Dit strakke rek is gemaakt van hoogwaardig en stevig mdf, voorzien van een krasvaste en makkelijk te reinigen laklaag. Deze smalle kast heeft vijf verschillende compartimenten. Naast een groot en afsluitbaar kastgedeelte heeft u bij deze module de beschikking over twee vakken met een hoogte van 25 cm en twee vakken van 37,5 cm hoogte. U kunt in deze Nex Pur - Rek 30 x 211,5 x 36 cm zowel boeken als ordners plaatsen, of fotolijstjes en kunstwerken etaleren. Combineert u deze basismodule met open kasten, sideboards en overige rekken tot een kastruimte die aan al uw wensen voldoet.


Productdetails
Artikel-ID 171023
Fabrikant Piure
Designer Anna Gasparini
Collectie Piure Nex Pur
Kleurenwit RAL 9016/houtvezelplaat mat gelakt
Materiaalhoutvezelplaat, metaal
AfmetingBreedte: 30cm
Hoogte: 211.5cm
Diepte: 36cm

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".