Logo

Nex Pur - Rek met schuiflade 70x211.5x36cm

8 people are also interested

Helaas is dit artikel niet in het door u gewenste land leverbaar. Neem voor meer informatie a.u.b. contact op met onze klantenservice

of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De Nex Pur - Boekenkast met schuiflade 70 x 211,5 x 36 cm werd ontworpen voor de fabrikant Piure.

Het strakke ontwerp omvat meerdere vakken van diverse groottes. Dit zorgt niet alleen voor een speelse uitstraling, maar de kast biedt op deze manier ook bijzonder veel ruimte. U kunt de Nex Pur - Boekenkast met schuiflade 70 x 211,5 x 36 cm heel efficiënt inruimen, maar natuurlijk kunt u ook kiezen voor een lossere inrichting met artistieke decoraties. De lade is heel geschikt om persoonlijke zaken in op te bergen.

De kast is gemaakt van houtvezelplaat en metaal. De constructie is hierdoor niet alleen stevig, maar ook duurzaam. U kunt dan ook jarenlang plezier hebben van deze veelzijdige kast. De Nex Pur - Boekenkast met schuiflade 70 x 211,5 x 36 cm komt vooral goed tot zijn recht in een modern interieur. Natuurlijk is het ontwerp ook geschikt voor een zakelijke omgeving.

Het merk Piure is van Duitse origine en gaat voor een luxe uitstraling en gebruiksgemak ineen. De lijn van Nex Pur blinkt hierin uit, dankzij de vele diverse maten en uitvoeringen van elk meubel, waardoor de combinatiemogelijkheden vrijwel eindeloos worden.


Productdetails
Artikel-ID 171000
Fabrikant Piure
Designer Anna Gasparini
Collectie Piure Nex Pur
Kleurenwit RAL 9016/houtvezelplaat mat gelakt
Materiaalhoutvezelplaat, metaal
AfmetingBreedte: 70cm
Hoogte: 211.5cm
Diepte: 36cm

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".