Logo

Nex Sideboard 281,2x48x78cm

8 people are also interested

Helaas is dit artikel niet in het door u gewenste land leverbaar. Neem voor meer informatie a.u.b. contact op met onze klantenservice

of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De Nex - Commode 281,2 x 48 x 78 cm werd ontworpen door het eigen designteam van de Duitse meubelfabrikant Piure.

Dit in München gevestigde bedrijf heeft zich volledig toegelegd op het creëren van elegante opbergoplossingen voor elke ruimte in huis. Deze commode van Nex is zo'n opbergoplossing. Door middel van de fijne lijnen en het subtiele ontwerp oogt het ontwerp minimalistisch, luxeus en elegant. Niets te veel, en niets te weinig. De flinterdunne topbladen en zijkanten zijn gedetailleerd op maat gezaagd, ontmoeten elkaar perfect, en kaderen het commode-lichaam met een lichte schaduwvoeg.

De binnenkant en kastombouw van de Nex - Commode 281,2 x 48 x 78 cm zijn uitgevoerd in hout, dat ook is te zien in het opengewerkte deel bovenin; de deurtjes zijn van metaal met een matzwarte afwerking. De openingen zijn afgewerkt met stijlvol notenhouten fineer. Door de smalle pootjes lijkt de commode te zweven en krijgt hij een lichtvoetige uitstraling. Ten slotte biedt de Nex - Commode 281,2 x 48 x 78 cm heel wat opbergruimte in uw woonkamer, met twee deurtjes en twee lades.


Productdetails
Artikel-ID 171049
Fabrikant Piure
Kleurenkool/2 schuifladen
Materiaalmetaal, MDF
AfmetingBreedte: 281.2cm
Hoogte: 78cm
Diepte: 48cm

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Het past