A-Round-U hoekmodule

€ 869,00
OVP € 1.000,00
-13%
2 weken
3 people are also interested
1 ontwerp:
A-Round-U hoekmodule / wit/Boucle/99x74x99cm bxhxd
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De A-Round-U hoekmodule werd ontworpen door het eigen designteam van pols potten. Dit Nederlandse merk is al actief sinds 1986. Het merk begon met de verkoop van originele terracotta potten en staat inmiddels al sinds jaar en dag bekend om zijn collectie met vrolijke en luchtige items van allerlei materialen. Het team achter pols potten hecht aan creativiteit en eigenzinnigheid vanuit een wereldse blik. De collectie omvat meubelen en woonaccessoires en uiteraard ook nog steeds plantenpotten.

De A-Round-U hoekmodule maakt deel uit van de A-Round-U modulaire bank, die u naar uw eigen wensen kunt samenstellen: in een hoek of juist in een U-vorm. Dit hoekdeel kan zowel centraal in het midden als aan een uiteinde van de bank staan. Alle modules van de bank hebben een binnenwerk van hout en een stevige vering, die is bedekt met een stevig schuim en een zachte fluweelachtige stof. De hoekmodule is 99 cm breed en 99 cm diep en heeft een hoogte van 74 cm en een gewicht van 32 kg. U bevestigt hem gemakkelijk aan de onderzijde aan de overige modules. De bank staat op lage pootjes, zodat hij iets lijkt te zweven. Combineer de A-Round-U hoekmodule met de bijpassende A-Round-U voetenbank.


Productdetails
Artikel-ID 290093
Fabrikant pols potten
Kleurenwit/Boucle
Materiaal95% polyethyleen, 5% polyacryl
AfmetingBreedte: 99cm
Hoogte: 74cm
Diepte: 99cm
Zithoogte: 46cm
Gewicht32kg

Levering & Retouren
2 weken
Wijze van levering: Levering tot aan de voordeur

Levering tot aan de voordeur:
 

Inbegrepen
  • Volgen van zendingen
  • Telefonische overeenkomst over de leveringsdatum
  • Levering aan de voordeur

Niet inbegrepen:
  • Transport in uw woning
  • Verwijdering van verpakkingen en pallets
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Wij voeren alle artikelen van dit merk. Kunt u een artikel niet vinden of u wenst een individuele aanbieding, stuur ons dan een aanvraag.