Boule Small tafellamp sokket zwart

€ 739,00
1-2 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Boule Small tafellamp sokket zwart / rook grijs/rook grijs/h x Ø 35.5x29cm/met voetschakelaar op de kabel
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De Boule Small tafellamp sokket zwart is door Sebastian Herkner ontworpen voor het merk pulpo. Bij de Boule lampenserie is de designer geïnspireerd door het Franse spel petanque, met ballen van verschillend formaat. Dit is terug te zien in de ingenieus in elkaar passende cirkels binnenin de mondgeblazen lampenbol. Deze voegen extra lichtdiepte, weerkaatsing en een sculpturale uitstraling toe.

De ronde sokket is gemaakt van mat gecoat Rosenthal porselein. Voor de bol van de Boule Small tafellamp sokket zwart zijn verschillende neutrale kleurstellingen gebruikt. Het licht straalt helder of zacht in alle richtingen, afhankelijk van transparantie en kleurgebruik.

De hoogte van de Boule Small tafellamp sokket zwart is 35,5 cm, de doorsnee van de basis en kap is 29 cm en het snoer van textiel is 400 cm. Een lichtbron voor de E27 fitting is inclusief, de lamp is niet dimbaar. Dezelfde tafellamp met witte sokket en bijpassende vloerlampen met witte en zwarte sokket zijn hier ook verkrijgbaar. De ronde vorm en kleuren van de Boule lampcollectie combineren prachtig met de Stellar hanglampen. Bij de Pulpo collecties vindt u daarnaast lampenserie Oda, bijzettafels en accessoires van geblazen en gegoten gekleurd glas.


Productdetails
Artikel-ID 135253
Fabrikant pulpo
Designer Sebastian Herkner
Collectie pulpo Boule
Kleurenrook grijs/rook grijs
MateriaalContactdoos: Porselein, mat geglazuurd, mondgeblazen glaslichaam, kabel: textiel
AfmetingHoogte: 35.5cm
Doorsnee: 29cm
Kabellengte: 400cm
Doorsnee lampenkap: 29cm

Technische productdetails
Lichtmiddel1x LED-Peer E27/7W - inclusief
Verdere eigenschappenLamp met EU-stekker Lamp met EU-stekker
Documenten

Levering & Retouren
1-2 weken
Wijze van levering:
Standaard
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".