Match T3 - Bijzettafel

€ 698,00
2 weken
2 people are also interested
2 ontwerpen:
Match T3 - Bijzettafel / zwart/soft-touch
of direct naar

Productbeschrijving

De Match T3 - Bijzettafel werd door Jehns + Laub voor Schönbuch ontworpen.

Deze unieke bijzettafel doet het goed in een moderne huiskamer. Maar ook als nachtkastje in een stijlvolle slaapkamer kan dit object uitstekend dienst doen. Het aantrekkelijke ontwerp past bij diverse eigentijdse stijlen. Dit bijzettafeltje kan fraai gecombineerd worden met onder andere de Match T1 Bijzettafel en de Match Parapluhouder.

Jehns + Laub is een designbureau dat werd opgericht door de Duitse designers Markus Jehs en Jürgen Laub. Direct na hun academische studie industrieel design aan de Hochschule für Gestaltung in Schwäbisch Gmünd, begonnen zij hun samenwerkingsverband. Meubilair en lichtdesign zijn twee belangrijke speerpunten van Jehns + Laub die zich al weer jarenlang mogen verheugen in de aandacht van toonaangevende fabrikanten voor wie zij veelvuldig opdrachten uitvoeren. Het tweetal vestigde onder meer ook hun naam met het ontwerp van het masterconcept voor de showrooms van Mercedes Benz. Werk van Jehns + Laub wordt tentoongesteld in musea zoals het MoMA in New York. Hun creaties werden beloond met veel verschillende designprijzen zoals de Compasso d'Oro.

De Match T3 - Bijzettafel van Schönbuch is gemaakt van gelakt aluminium en kan eenvoudig besteld worden in de online winkel van AmbienteDirect.


Productdetails
Artikel-ID 243132
Fabrikant Schönbuch
Designer Warren Platner
Collectie Schönbuch Match
Kleurenzwart, wit RAL 9016 (soft-touch)
Materiaalaluminium
AfmetingLengte: 25cm
Breedte: 25cm
Hoogte: 50cm

Reviews

Selecteer ontwerp:


Match T3 - Bijzettafel

zwart/soft-touch

2 weken
€ 698,00
2 weken

Match T3 - Bijzettafel

wit RAL 9016/soft-touch/met zijvak

2 weken
€ 698,00
2 weken
Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Uit dezelfde collectie

  • Zwart
  • Wit
Schönbuch
Match T1 bijzettafel
2 weken
vanaf € 904,00
  • Wit
  • Zwart
Schönbuch
Match schermstandaard
2 weken
vanaf € 494,00