Logo

Dania - Box 2

€ 69,00
3 weken
1 ontwerp:
Dania - Box 2 / teak / 31x22x13cm

Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland

Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving
De Dania - Krat/Box 2 is door designer Havnens Snedkeri voor de Scandinavische fabrikant Skagerak ontworpen.

De robuuste en designvolle opbergkrat maakt deel uit van de populaire Dania-serie, die bestaat uit exclusieve herinterpretaties van vergeten klassiekers. De box voegt een nostalgisch tintje toe aan uw moderne interieur. De trendy woonaccessoire is ideaal voor het bewaren van aardappelen, uien of andere groenten in de keuken of in de kelder. U kunt er kantoorbenodigdheden of tijdschriften in uw werkkamer in kwijt, of kleine gebruiksproducten in de badkamer. Het is zelfs een leuke speelgoeddoos.

De stijlvolle Dania - Krat/Box 2 is gemaakt van hoogwaardig teakhout en is stevig en stabiel. Door de openingen aan de vier zijden van de houten krat vindt er een goede luchtcirculatie plaats. Groente en fruit kunnen hierdoor droog worden opgeslagen. De box heeft een compact formaat, met een breedte van 31 cm, een hoogte van 13 cm en diepte van 22 cm.

Designer Havnens Snedkeri bewijst met deze Dania - Krat/Box 2 dat ook alledaagse voorwerpen hun klassieke charme kunnen hebben. AmbienteDirect verrast u met de Dania-collectie, in de vorm van een Dania kruk, trapje, brievenbak, krat/box 3 en appelkrat/box 4.

Productdetails
Artikel-ID 171140
Fabrikant Skagerak
Designer Havnens Snedkeri
Collectie Skagerak Dania
Kleuren teak
Materiaal teakhout
Afmeting Breedte: 31cm
Hoogte: 13cm
Diepte: 22cm

Levering & Retouren
3 weken
Wijze van levering: Standaard
14 dagen terugkeerbeleid

Selecteer ontwerp:


Dania - Box 2

teak / 31x22x13cm

3 weken
€ 69,00
3 weken
Wijze van levering: Standaard
Wij voeren alle artikelen van dit merk. Kunt u een artikel niet vinden of u wenst een individuele aanbieding, stuur ons dan een aanvraag.