Voor u! Kosteloze verzending vanaf 100 € (met uitzondering van expeditiegoederen)

Jut sideboard

€ 2.099,00
6-8 weken
1 ontwerp:
Jut sideboard / eiken / geolied / 126x39x74cm lxbxh

Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland

Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving
Het gestileerde Jut sideboard werd door Thomas Jenkins voor het merk Skagerak ontworpen. De jonge Britse ontwerper Thomas Jenkins zegt over zijn eigen oeuvre dat hij kwaliteit belangrijker vindt dan modegevoeligheid. Veel van zijn creaties hebben een tijdloos karakter, met kleine subtiele details die zorgen voor een onderkoelde charme. Dit kunt u ongetwijfeld terugzien als u dit fraaie Jut sideboard bekijkt. Let u vooral op de subtiele ronding van de poten en de wijze waarop de messing handvatten in het ontwerp geïntegreerd zijn. Dit sideboard zal goed staan in een stijlvolle hal of een strak ingerichte woonkamer, waar hij een onopvallende rol zal vervullen.

De fraaie Jut sideboard is gemaakt van massief eikenhout, dat afkomstig is uit ecologisch verantwoorde bron. Doordat het eikenhout een intensieve oliebehandeling heeft gekregen, komt de kleur en de visueel interessante nerfstructuur nog beter uit de verf. Deze handige opbergkast heeft een lengte van 126 cm en een hoogte van 74 cm. Met een diepte van 39 cm garandeert dit kastje u veel opbergruimte. De Jut sideboard heeft drie compartimenten, elk afgesloten met een deurtje. Twee compartimenten zijn voorzien van een in hoogte verstelbare middenplank. De handvatten, gemaakt van glanzend messing, zijn aan de bovenkant van de deurtjes bevestigd en zo gevormd dat u uw kastdeur met één vinger kunt openen.

Productdetails
Artikel-ID 171289
Fabrikant Skagerak
Designer Thomas Jenkins
Kleuren eiken/geolied
Materiaal eik, messing
Afmeting Lengte: 126cm
Breedte: 39cm
Hoogte: 74cm

Levering & Retouren
6-8 weken
Wijze van levering: Standaard
14 dagen terugkeerbeleid

Wij voeren alle artikelen van dit merk. Kunt u een artikel niet vinden of u wenst een individuele aanbieding, stuur ons dan een aanvraag.  

Soortgelijke producten

  • Beige
  • Zwart
Muuto
Reflect - Sideboard
vanaf € 2.993,00