Art Déco tafellamp

€ 1.138,00
OVP € 1.250,00
-9%
2 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Art Déco tafellamp / aluminium/gelakt/verchroomd/BxH 44x49cm/met tuimelschakelaar
of direct naar

Productbeschrijving

De Art Déco tafellamp werd door een onbekende designer ontworpen en door Tecnolumen opnieuw uitgebracht. Tecnolumen is een Duits designmerk dat zich vanaf 1980 concentreert op het heruitbrengen van klassieke creaties uit de eerste helft van de 20ste eeuw. De focus ligt met name op Bauhaus en art déco. Deze Art Déco tafellamp die als aanduiding AD34 heeft gekregen, is voor het eerst in 1934 gemaakt en is ontworpen door een Franse designer wiens naam in de vergetelheid is geraakt. Zijn stijlvolle allure zorgt ervoor dat deze lamp ook meer dan 80 jaar later aan menig bureau extra stijl en klasse zal geven.

De luxueus ogende Art Déco tafellamp heeft een hoogte van 49 cm en een breedte van 44 cm. Hij wordt geleverd met een extra lang snoer van 250 cm, zodat u geen moeite heeft om de juiste plek op uw bureau te vinden. Deze tafellamp is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Sommige onderdelen zijn voorzien van een laklaag, andere onderdelen zijn glanzend verchroomd. Twee dunne en gebogen draagarmen houden de lampenkop vast. De draagarmen zijn met een verstelknop aan de achterkant van de basis in de juiste positie te manoeuvreren. De cilindervormige kop is draaibaar, zodat u altijd een gerichte lichtbundel krijgt. Als lichtbron bestelt u een lamp met E14-fitting als extra accessoire.


Productdetails
Artikel-ID 158301
Fabrikant Tecnolumen
Collectie Tecnolumen Art Déco
Kleurenaluminium/gelakt/verchroomd
Materiaalverchroomd metaal, mat aluminium
AfmetingBreedte: 44cm
Hoogte: 49cm
Kabellengte: 250cm
Gewicht4.8kg

Technische productdetails
Lichtmiddel1x LED-Peer E14/4W - exclusief
KeurmerkCE-keurmerk CE-keurmerk
IsolatieBeschermklasse I Beschermklasse I
BeschermklasseIP20
Verdere eigenschappenLamp met EU-stekker Lamp met EU-stekker
Lamp draaibaar Lamp draaibaar

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Uit dezelfde collectie

  • Wit
Tecnolumen
Art Déco vloerlamp
op voorraad
€ 491,00
OVP € 540,00
-9%