S 34 Pure Materials sledestoel met armleuningen

€ 1.749,30
4-6 weken
5 people are also interested
1 ontwerp:
S 34 Pure Materials sledestoel met armleuningen / buffelleer bruin/armleuning geolied walnoot/bxhxd 57x84x64cm/onderstel verchroomd stalen buis
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De veerkrachtige S 34 Pure Materials sledestoel met armleuningen werd door designer Mart Stam voor het merk Thonet ontworpen.

Mart Stam was een belangrijke Nederlandse meubelontwerper. Het ontwerp van deze sledestoel werd al in 1927 in productie genomen. Thonet heeft de licentie om klassieke creaties van Mart Stam opnieuw uit te brengen. Deze versie biedt u bovendien nog iets extra's. In de Pure Materials-lijn worden exclusieve materialen gebruikt, die uw tijdloze stoel een bijzonder luxueus karakter geven.

Net als in het klassieke ontwerp is het frame van de S 34 Pure Materials sledestoel met armleuningen gemaakt van hoogwaardig staal in een smalle buisvorm. Het onderstel lijkt verder naar achteren te steken dan de stoel diep is, maar als u goed kijkt, ziet u dat dit niet het geval is. De buis waaraan de rugleuning bevestigd is, staat loodrecht op het achterste deel van het slede-onderstel. Zowel het zitgedeelte als de ruggesteun zijn gemaakt van eersteklas buffelleer, dat zowel een robuuste als exclusieve uitstraling heeft. De armleuningen zijn gemaakt van geolied walnotenhout, dat van nature warmte uitstraalt en een aantrekkelijke nerftekening heeft.

Met een zithoogte van 45,5 cm en een zitdiepte van 64 cm kunt u lange tijd comfortabel werken, zonder lichamelijke vermoeidheidsverschijnselen.


Productdetails
Artikel-ID 147200
Fabrikant Thonet
Designer Mart Stam
Collectie Thonet S 34
Kleurenbuffelleer bruin/armleuning geolied walnoot
Materiaalstalen pijp, buffelleer
AfmetingBreedte: 57cm
Hoogte: 84cm
Diepte: 64cm
Zithoogte: 45.5cm
Hoogte armleuning: 67cm
Gewicht8.8kg

Levering & Retouren
4-6 weken
Wijze van levering: Standaard
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".