Guise LED pendellamp

€ 2.239,00
2-3 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Guise 2277 LED pendellamp / grafietgrijs /mat/89x16x16cm bxhxd/3000K/2613,6lm/CRI>90
of direct naar

Productbeschrijving

De Guise LED pendellamp werd door Stefan Diez voor het merk Vibia ontworpen. Stefan Diez is een beroemde Duitse designer. Met zijn Guise-collectie, waartoe ook deze Guise LED pendellamp behoort, won hij vier designprijzen, waaronder de Red Dot Design Award en de Archiproducts Design Award. Deze transparante buisvormige lamp past er goed in een modern ingerichte thuiswerkruimte of boven een moderne eettafel. Hij is bij uitstek geschikt voor een stijlvolle zakelijke omgeving. Het mooie van de Guise LED pendellamp is het feit dat de lichtbron onzichtbaar lijkt te zijn. Als uw lamp werkt, is het net alsof de buis van zichzelf oplicht. Dit heeft als voordeel dat u niet verblind zult raken.

De Guise LED pendellamp hangt aan een rechthoekige baldakijn en heeft eveneens een apart ophangpunt, zodat uw lamp gestabiliseerd blijft. De ophangkabels, de baldakijn en het lampenlichaam zijn gemaakt van aluminium, voorzien van een matglanzende finish. De onzichtbare lichtbron geeft u een lichttemperatuur van 3000 K en een lichtsterkte van 2613,6 lm. De lampenkap is gemaakt van met de mond geblazen borosilicaatglas, bestaand uit een licht opaak gedeelte en een volledig transparante buitenkant. Borosilicaat mag onvolkomenheden laten zien, wat wijst op de ambachtelijke wijze van fabriceren. De lampenkap heeft een hoogte van 16 cm, een diepte van 16 cm en een lengte van 89 cm.


Productdetails
Artikel-ID 244754
Fabrikant Vibia
Designer Stefan Diez
Kleurengrafietgrijs /mat
Materiaalaluminium, borosilicaatglas
AfmetingLengte: 89cm
Breedte: 16cm
Hoogte: 16cm
Lengte ophangpunt: 200cm
Gewicht7.5kg

Technische productdetails
Lichtmiddel1x LED-Unit FIX/3W - inclusief
Deze armatuur bevat ingebouwde LED-lampen. In de armatuur kunnen de LED-lampen niet worden vervangen.
KeurmerkItaliaans keurmerk Italiaans keurmerk
CE-keurmerk CE-keurmerk
IsolatieBeschermklasse I Beschermklasse I
BeschermklasseIP20
Diversen

incl. balasto eléctrico: CV - Constant Voltage 100-240V 50/60Hz
instelbaar door optische sensor


Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Het past