w202 Halo s4 LED hanglamp

€ 519,00
2-3 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
w202 Halo s4 LED hanglamp / opaal/scherm geblazen opaalglas/H 11,1cm/Ø 40c/fasesnijding dimbaar/LED 6W 690lm 2700K CRI>90
of direct naar

Productbeschrijving

De elegante w202 Halo s4 LED hanglamp werd door David Chipperfield voor het merk Wästberg ontworpen. De Britse ontwerper en architect David Chipperfield wilde met zijn Halo-serie een hommage brengen aan de gloeilamp. Hij ging uit van de alom bekende vorm en wilde hem extra benadrukken door een glanzende lampenkap die als een soort aureool om hem heen hing. In de Halo-serie kunt u naast deze w202 Halo s4 LED hanglamp ook een kleinere variant bestellen. De charmante uitstraling van deze hanglamp komt goed uit de verf boven uw eettafel, in een zithoek of een smaakvol ingerichte kantooromgeving.

U hangt de mooie w202 Halo s4 LED hanglamp op aan zijn baldakijn, gemaakt van biopolyamide. Deze kunststof op natuurlijke basis is stevig en milieuvriendelijk. Het ophangkoord heeft een lengte van 300 cm, waardoor de w202 Halo s4 LED hanglamp een goede optie is voor ruimtes met een hoger plafond dan standaard. De bovenkant van de lamp is gemaakt van sterk aluminium. Hieraan is de peervormige lamp bevestigd die een traditionele gloeilamp moet verbeelden. In deze peervorm zit de lamp ingebouwd, die u niet kunt vervangen. Deze heeft een lichtopbrengst van 690 lm en een lichttemperatuur van 2700 K. Om de peervorm heen ziet u het conische scherm, dat net zoals de peervorm gemaakt is van hoogwaardig opaalglas.


Productdetails
Artikel-ID 180172
Fabrikant Wästberg
Designer David Chipperfield
Collectie Wästberg w202 Halo
Kleurenopaal/scherm geblazen opaalglas
Materiaalgeblazen opaalglas, aluminium, polyamide
AfmetingHoogte: 11.1cm
Doorsnee: 40cm
Kabellengte: 300cm
Doorsnee lampenkap: 40cm
Gewicht2.4kg

Technische productdetails
Lichtmiddel1x LED-Unit FIX/6W - inclusief
Deze armatuur bevat ingebouwde LED-lampen. In de armatuur kunnen de LED-lampen niet worden vervangen.
KeurmerkCE-keurmerk CE-keurmerk
IsolatieBeschermklasse II Beschermklasse II
BeschermklasseIP20
Diversen

LED's kunnen alleen door een specialist worden vervangen


Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".