Cha roomkannetje

€ 57,00
OVP € 65,00
-12%
2 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Cha roomkannetje / roestvrij staal/glanzend gepolijst/6x6x9cm lxbxh/21cl
of direct naar

Productbeschrijving

Het Cha - Roomkannetje werd door Naoto Fukasawa voor Alessi ontworpen.

Dit stijlvol gemaakte object heeft een elegant design dat goed in verschillende moderne interieurs past. De licht industriële vormgeving maakt het kannetje tot een bijzonder model waarmee u uw koffie- of theetafel absoluut compleet maakt. Dit roomkannetje kan mooi gecombineerd worden met de suikerpot uit dezelfde collectie. Zo creëert u een fraai op elkaar afgestemd geheel dat zowel functioneel gezien als qua schoonheid van topkwaliteit is.

Naoto Fukasawa is een industrieel vormgever uit Japan die zijn opleiding genoot aan de Tama Art University in Setagaya. Wereldwijd is Naoto Fukasawa een goede bekende in designkringen. Hij werkt voor toonaangevende merken en uiteenlopende andere opdrachtgevers die op zoek zijn naar originaliteit, kwaliteit en unieke totaalconcepten. De kracht van het werk van Naoto Fukasawa ligt in de combinatie van stijlvolle eenvoud, efficiëntie en het innovatieve gebruik van moderne materialen. Het is dan ook niet voor niets dat veel van de door hem ontwikkelde producten werden beloond met prijzen zoals bijvoorbeeld de iF Design Award en de Mainichi Design Award.

Het Cha - Roomkannetje van Alessi is gemaakt van roestvrij staal en kan eenvoudig door u besteld worden in de online winkel van AmbienteDirect.


Productdetails
Artikel-ID 137342
Fabrikant Alessi
Designer Naoto Fukasawa
Collectie Alessi Cha
Kleurenroestvrij staal/glanzend gepolijst
Materiaalroestvrij staal 18/10
AfmetingLengte: 6cm
Breedte: 6cm
Hoogte: 9cm
Inhoud: 0.2l

Reviews

Uit dezelfde collectie

  • ZilverZilver
Alessi
Cha suikerpot
2 weken
€ 68,00
OVP € 78,00
-13%