Logo

Dressed in Wood taartstolp

€ 49,00
1 week
1 ontwerp:
Dressed in Wood taartstolp / beuken, transparant / H 15,5cm / Ø 32cm

Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland

Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving
De Dressed in Wood - Taartstolp werd door Marcel Wanders voor Alessi ontworpen.

Deze taartstolp combineert hout en glas op mooie wijze. Het product is onderdeel van een uitgebreide serie producten die Wanders voor dit designhuis ontwierp en welke producten u allemaal bij AmbienteDirect in het assortiment terugvindt.

De Nederlandse ontwerper Marcel Wanders is een designer die wereldwijd graag wordt gezien. Hij is een man die er van houdt om materialen met elkaar te combineren die op het eerste oog misschien niet zo goed bij elkaar lijken te passen. Wanders maakt ontwerpen in deze stijl voor zijn eigen designhuis Moooi, maar wordt ook door andere bedrijven ingezet om ontwerpen voor ze te maken. Deze bedrijven bevinden zich over de hele wereld. Zo kan de ontwerper zich keer op keer helemaal uitleven met het maken van iets dat origineel en opvallend is.

Opvallend aan de Dressed in Wood - Taartstolp is niet alleen het gebruikte materiaal, maar ook de manier waarop het bewerkt is. Wanders houdt er daarbij van om kleine details aan te brengen in de ontwerpen die hij maakt. U kunt dit ook zien in de overige producten in deze serie die AmbienteDirect in het assortiment heeft staan.

Productdetails
Artikel-ID 075473
Fabrikant Alessi
Designer Marcel Wanders
Collectie Alessi Dressed
Kleuren beuken, transparant
Materiaal beuk, PMMA
Afmeting Hoogte: 15.5cm
Doorsnee: 32cm

Levering & Retouren
1 week
Wijze van levering: Standaard
14 dagen terugkeerbeleid

Selecteer ontwerp:


Dressed in Wood taartstolp

beuken, transparant / H 15,5cm / Ø 32cm

1 week
€ 49,00
1 week
Wijze van levering: Standaard
Wij voeren alle artikelen van dit merk. Kunt u een artikel niet vinden of u wenst een individuele aanbieding, stuur ons dan een aanvraag.