Speciale Prijs – Alen voor StyleClub-leden
Dit product is momenteel in de aanbieding voor een speciale prijs in onze exclusieve StyleClub. Wilt u van deze speciale prijs profiteren? Hier naar de aanmelding

Gher eetatfel ovaal

Design van Lievore Altherr Molina
Artikel-ID 145073, gehele collectie weergeven

Productbeschrijving

De tijdloze Gher eettafel is ontworpen door Lievore Altherr Molina voor de fabrikant Arper.

Dit model springt in het oog door zijn tijdloze uitstraling. De tafel past zowel bij een modern als een klassiek interieur door de vele mogelijkheden. Gaat u voor ovaal, rechthoekig of rond? De modellen zijn allemaal gemaakt van dezelfde materialen, zodat ze even robuust en duurzaam zijn. Bij de vervaardiging is namelijk massief eiken en MDF gebruikt.

De afmetingen zijn afhankelijk van de vorm van het tafelblad. De hoogte van alle modellen bedraagt 74 cm. De ronde Gher eettafel heeft een doorsnede van 120 cm. Het rechthoekige ontwerp heeft een lengte van 160 cm en een breedte van 80 cm. De afmetingen van de tafel met het ovale blad bedragen 135 x 100 cm. Dankzij de kleurstelling is het heel eenvoudig om bijpassende stoelen te vinden.

Lievore Altherr Molina is een studio waarvan de naam gebaseerd is op de drie oprichters: Alberto Lievore, Jeannette Altherr en Manel Molina. De studio werd in 1991 opgericht en het duurde niet lang voor er prestigieuze awards op de naam van deze ontwerpers stonden, zoals de Spain's National Design Award. Completeer uw interieur met de designermeubels uit het assortiment van AmbienteDirect.

Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland

Bij vooruitbetaling per bankoverschrijving ontvangt u 3% korting.

Productvarianten

Gher eetatfel ovaal
Gher eetatfel ovaal wit / MDF gebosseleerd / BxDxH 135x100x74cm / onderstel eiken massief
5 weken
Informatie over levertijd
5 weken
€ 1.670,00*
€ 1.757,00
5% besparing t.o.v. de adviesprijs van € 1.757,00

Afmetingen & Extra informatie

Kleurenwit/MDF gebosseleerd
Materiaaleiken, MDF
AfmetingBreedte: 135cm
Hoogte: 74cm
Diepte: 100cm
Documenten

Wij voeren alle artikelen van dit merk. Kunt u een artikel niet vinden of u wenst een individuele aanbieding, stuur ons dan een aanvraag.

 
* Alle prijzen incl. BTW, excl. verzendkosten
Soortgelijke producten