Dancing hanglamp

€ 869,00
OVP € 985,00
-12%
Leverbaar vanaf Juni 2024
0 people are also interested
1 ontwerp:
Dancing hanglamp / off white/H 58cm, Ø 95cm
of direct naar

Productbeschrijving

De frivool ogende Dancing hanglamp werd door ontwerpbureau Iskos Berlin voor het merk Audo ontworpen. U kent ontwerpbureau Iskos Berlin wellicht onder de oude naam Komplot Design. Dit ontwerpbureau, opgericht door Boris Berlin en Poul Christiansen, won onder meer de Designprijs van de Duitse republiek en de Red Dot Design Award. De inspiratie voor deze in het oog springende lamp lijkt overduidelijk. U ziet ongetwijfeld een speels plooirokje van een dansende dame.

Als u deze Dancing hanglamp in uw woning ophangt, krijgt u niet alleen vanwege de vormgeving een gegarandeerde eyecatcher, maak ook door zijn grootte. Deze hanglamp heeft immers een hoogte van 58 cm en een diameter van 95 cm. Met zijn ophangkoord van 300 cm kunt u de Dancing hanglamp op elke gewenste hoogte hangen, waardoor u optimaal profiteert van de charme die deze lamp aan uw inrichting geeft. De lampenkap is gemaakt van eersteklas en hittebestendig vilt, dat op een vloeiende wijze in zijn elegante vorm is gemodelleerd. De lichtbron die wij adviseren, is een lamp met grote fitting E27. Deze kunt u als extra accessoire bestellen. Door de vorm van de lampenkap krijgt het licht vanzelf een zacht en aangenaam karakter, zonder aan helderheid in te boeten.


Productdetails
Artikel-ID 127974
Fabrikant Audo
Designer Berlin Iskos
Kleurenoff white
MateriaalSchaduw: PET-vilt; kabel: textielcoating, wit; luifel (Ø 9 cm): kunststof, wit
AfmetingHoogte: 58cm
Doorsnee: 95cm
Kabellengte: 300cm

Technische productdetails
Lichtmiddel1x LED-Peer E27/6W - exclusief
Documenten

Levering & Retouren
Leverbaar vanaf Juni 2024
Wijze van levering:
Levering tot aan de voordeur

Levering tot aan de voordeur:
 

Inbegrepen
  • Volgen van zendingen
  • Telefonische overeenkomst over de leveringsdatum
  • Levering aan de voordeur

Niet inbegrepen:
  • Transport in uw woning
  • Verwijdering van verpakkingen en pallets

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Het past

  • Grijs
  • Rood
&Tradition
Cloud LN3.2 3-ziter sofa
6-8 weken
vanaf € 4.529,00