Circle tuin kruk L

€ 610,00
2-3 weken
3 people are also interested
1 ontwerp:
Circle tuinkruk L / taupe/Cane-line Soft Rope/43x75cm hxø
of direct naar

Productbeschrijving

De Circle tuinkruk L werd ontworpen door het eigen designteam van het merk Cane-line. Dit Deense merk werkt vaak samen met internationaal bekende ontwerpers, maar heeft zelf ook het nodige ontwerptalent in huis. Het merk maakt al dertig jaar meubelen voor indoor en outdoor gebruik, waarbij comfort en functionaliteit sleutelbegrippen zijn. Deze tuinkruk is voor buitengebruik gemaakt, maar zal ook in huis een goede bestemming vinden. Evenals de overige outdoor meubelen van het merk is ook deze kruk uitgerust met het Cane-line QuickDry & Airflow systeem, dat ervoor zorgt dat u een uurtje na een regenbui alweer droog kunt zitten.

De Circle tuinkruk L is een riante poef annex voetenbank. Zijn naam denkt hij aan zijn constructie: de kruk is namelijk opgebouwd uit een ringenpatroon. De ringen zijn gemaakt van Soft Rope, een stevig kunststof dat goed bestand is tegen zon, weer en wind. De poef staat extra stabiel door zijn rechte onderkant. Hij is 43 cm hoog en heeft een diameter van 75 cm. De tuinkruk weegt 17 kg. De tuinkruk is ook verkrijgbaar in maat S; deze heeft een hoogte van 39 cm en een diameter van 52 cm. De Circle tuinkruk L is verkrijgbaar in drie kleuruitvoeringen, die u uitstekend kunt combineren.


Productdetails
Artikel-ID 275953
Fabrikant Cane-Line
Collectie Cane-line Circle
Kleurentaupe/Cane-line Soft Rope
MateriaalCane-line Soft Rope (polyprophyleen PP)
AfmetingHoogte: 43cm
Doorsnee: 75cm
Zithoogte: 43cm
Gewicht17.1kg

Technische productdetails
Verdere eigenschappenGeschikt voor buitengebruik Geschikt voor buitengebruik

Levering & Retouren

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Uit dezelfde collectie

  • Beige
Cane-Line
Circle tuin kruk S
2-3 weken
€ 350,00